معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی خبرداد:

اشتغال پس از آزادی برای زندانیان سرقتی در خراسان رضوی

فرصت دوباره برای بازگشت به زندگی

مشهد(پانا)- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی از آغاز طرحی مشترک برای توانمندسازی و اشتغال ۵۰ زندانی آزادشده با سابقه جرائم سرقت خبر داد و گفت: طرحی که با غربالگری حرفه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، گامی جدی برای کاهش چرخه بازگشت مجدد مجرمان به زندان برداشته است.

کد مطلب: ۱۵۸۶۲۲۴
لینک کوتاه کپی شد
اشتغال پس از آزادی برای زندانیان سرقتی در خراسان رضوی

در نشست کمیته پیشگیری از سرقت شورای پیشگیری از وقوع جرم استان خراسان رضوی، که با حضور حسین شفیعی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و سید هادی شریعت‌یار، معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد برگزار شد، برنامه‌ای جامع برای توانمندسازی حرفه‌ای زندانیان پس از آزادی به تصویب رسید.

حسین شفیعی با تأکید بر اینکه کاهش سرقت و پیشگیری از آن یکی از جدی‌ترین مطالبه‌های مردمی از دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی است، اعلام کرد: در قالب طرحی مشترک با همکاری اداره‌کل زندان‌ها، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برنامه‌ای تدوین شده است که بر اساس آن، ۵۰ نفر از زندانیانی که در پرونده‌های سرقت‌های مهم حضور داشته‌اند، پس از انجام غربالگری حرفه‌ای، وارد مسیر آموزش‌های مهارتی و اشتغال پایدار خواهند شد.

وی افزود: در اجرای این طرح، از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد، نیکوکاران و بخش خصوصی نیز استفاده خواهد شد تا فرآیند بازگشت زندانیان به جامعه با حمایت‌های لازم صورت گیرد و از تکرار چرخه جرم جلوگیری شود. این طرح در گام نخست در سطح زندان‌های استان اجرایی خواهد شد و در صورت موفقیت، قابلیت الگوبرداری در سطح ملی را خواهد داشت.

همچنین یکی دیگر از مصوبات این جلسه، اجرای طرح شناسایی و کنترل سارقین حرفه‌ای برای نصب پابند الکترونیکی بود. به گفته معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، این طرح با همکاری پلیس آگاهی و ستاد کنترل مجرمین حرفه‌ای اجرایی خواهد شد تا نظارت و رصد مؤثر بر رفتار مجرمان سابقه‌دار فراهم شود.

در بخش دیگری از جلسه، بر بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت گشت‌های رضویون، در چارچوب مقررات و دستورالعمل‌های ابلاغی، برای افزایش امنیت محلات و پیشگیری میدانی از جرائم سرقت تأکید شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی در پایان با اشاره به اهمیت پیوست‌های اجتماعی در اجرای احکام کیفری اظهار داشت: توانمندسازی زندانیان پس از آزادی، یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای امنیت اجتماعی است. اگر جامعه بتواند با نگاه اصلاح‌محور به مجرمان سابق نگاه کند، چرخه جرم شکسته خواهد شد و بازگشت آنان به مسیر درست زندگی، به نفع همه شهروندان خواهد بود.

خبرنگار : محدثه رمضانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار