معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران خبر داد:
افزایش چشمگیر مشارکت دانشآموزان تهرانی در چهل و سومین دوره مسابقات فرهنگی هنری
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران از افزایش چشمگیر مشارکت دانشآموزان تهرانی در چهل و سومین دوره مسابقات فرهنگی هنری خبر داد و گفت: امسال ۶ هزار دانشآموز در رشتههای حضوری این مسابقات شرکت کردهاند.

سید احمد موسوی در گفتوگو با پانا، ضمن ابراز خرسندی از استقبال بینظیر دانشآموزان از رویداد هنری چهل و سومین جشنواره فرهنگی هنری دانشآموزان شهر تهران، گفت: «مسابقات فرهنگی هنری امسال در دو بخش حضوری و غیرحضوری برگزار میشود که دبیرخانه دریافت آثار غیرحضوری آن در تاریخ بیستم و بیست و یکم اسفند ماه ۱۴۰۳ شکل گرفت. در این مدت، نزدیک به ۶۵۰۰ اثر در رشتههای آفرینشهای ادبی، رسانه و فضای مجازی، هنرهای دستی و تجسمی از دانشآموزان دریافت و برای داوری ارسال شد. این حجم چشمگیر از آثار، نشاندهنده شور و اشتیاق جوانان ما به عرصههای فرهنگی و هنری است.»
وی ادامه داد: «رشتههای حضوری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شد. در این راستا، در دو روز نخست، مسابقات تکنوازی و همنوازی در هنرستان موسیقی دختران برگزار گردید و پس از آن، در دو روز بعدی، این مسابقات در مدارس پسران انجام شد. هماکنون در حال برگزاری مسابقات سرود، نمایش صحنهای، نمایش عروسکی، نقالی، نمایشنامهخوانی، لالاییخوانی و قصهگویی هستیم. این رقابتها به مدت چهار روز برای دختران و چهار روز نیز برای پسران در حوزه هنری انقلاب اسلامی ادامه خواهد داشت. حدود ۶ هزار نفر از دانشآموزان در این مسابقات حضوری شرکت کردهاند و هماکنون در حال اجرای برنامههای حوزه هنری هستند. علاوه بر این، در تاریخ بیستم و بیست و یکم اردیبهشتماه نیز مسابقات مشاعره در کانون شهید مفتح برگزار خواهد شد.»
موسوی با اشاره به رشد کمی و کیفی این دوره از مسابقات نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: «چهل و سومین دوره این مسابقات امسال از نظر کمی و کیفی رشد چشمگیری داشته است. تعداد گروههای سرود از ۱۱۷ گروه در سال گذشته به ۱۲۵ گروه در سال جاری افزایش یافته است. رشتههای تئاتر و نمایشنامهخوانی نیز شاهد رشد تقریبی ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته هستند. کیفیت آثار نیز به طور قابل توجهی ارتقا یافته است؛ این پیشرفت را مدیون دورههای توانمندسازی سرود و نمایش زمستان گذشته میدانیم. برخی از شرکتکنندگان در این دورهها توانستهاند برای مرحله استانی گروه سرود آماده شوند که نشاندهنده تأثیر مثبت این برنامههاست.»
وی افزود: «داوران این دوره از مسابقات اذعان بر کیفیت بالای اجرای سرود دانشآموزان شهر تهران در مقایسه با سایر نهادهای فرهنگی داشتند، همچنین، داور هنرهای دستی و تجسمی، رشد چشمگیری در کمیت و کیفیت آثار دریافتی نسبت به سال گذشته را گزارش داد.»
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در پایان اظهار کرد: «این رویداد بزرگ فرهنگی که در آن بیش از ۶۰۰۰ نفر از نخبگان فرهنگی و هنری طی یک هفته به عرصه رقابت میپردازند، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. امیدوارم روزی برسد که هر یک از دانشآموزان با ذوق و شوق به عرصههای مختلف هنری قدم بگذارید و از زیباییهای آن لذت ببرید.»
ارسال دیدگاه