جمعی از دانش‌آموزان سفیر سلامت فردیس:

نخستین برنامه آموزشی «سفیران سلامت» مهارت‌های ضروری برای واکنش در شرایط اضطراری را به دانش‌آموزان منتقل کرد

فردیس(پانا)-جمعی از دانش‌آموزان سفیر سلامت دبیرستان شهید احمدی روشن شهرستان فردیس گفتند:نخستین برنامه آموزشی سفیران سلامت تلاش دارد مهارت‌های ضروری برای واکنش در شرایط اضطراری را به زبان ساده و عملی به دانش‌آموزان منتقل کند.

کد مطلب: ۱۶۴۹۲۷۴
لینک کوتاه کپی شد
نخستین برنامه آموزشی «سفیران سلامت» مهارت‌های ضروری برای واکنش در شرایط اضطراری را به دانش‌آموزان منتقل کرد

ریحانه مهدیخانی   در گفت‌وگو با پانا در نخستین دوره آموزشی سفیران سلامت که امروز  در دبیرستان شهید احمدی روشن شهرستان فردیس برگزار شد بیان کرد: «نخستین برنامه آموزشی سفیران سلامت در این دبیرستان برگزار شد؛ برنامه‌ای که تلاش داشت مهارت‌های ضروری برای واکنش در شرایط اضطراری را به زبان ساده و عملی به دانش‌آموزان منتقل کند. »

وی ادامه داد: «در جریان این دوره، مربیان سلامت بخش‌های مختلفی  با محوریت بهداشت فردی، ریکاوری، کمک‌های اولیه و عملیات هایملیخ  را به دانش‌آموزان سفیر سلامت آموزش دهند.»

در ادامه راحیل چگینی که با دقت در تمرین‌های عملی شرکت کرده بود، درباره تجربه‌اش گفت:  «برای من بخش کمک‌های اولیه خیلی جذاب بود. همیشه فکر می‌کردم این مهارت‌ها فقط مخصوص بزرگ‌ترهاست، اما امروز فهمیدم ما هم می‌توانیم در یک موقعیت اضطراری واقعاً کمک‌کننده باشیم.عملیات هایملیخ را مرحله‌به‌مرحله تمرین کردیم و حس کردم اگر روزی لازم شود، می‌توانم جان کسی را نجات بدهم.»

وی نیز با تأکید بر اهمیت بهداشت فردی ادامه داد:  «یاد گرفتیم که با چند عادت ساده می‌شود از خیلی بیماری‌ها جلوگیری کرد. برای من جالب بود که چقدر رفتارهای کوچک می‌تواند روی سلامت خودمان و خانواده‌مان تأثیر بگذارد. دوست دارم چیزهایی که یاد گرفتم را به دوستانم هم منتقل کنم.»

چگینی در پایان عنوان کرد: «فضای این برنامه آموزشی نشان می‌دهد که دانش‌آموزان نه‌تنها آموزش‌ها را جدی دنبال می‌کنند، بلکه از تجربه عملی و نقش‌آفرینی در موضوعات سلامت نیز استقبال می‌کنند؛ موضوعی که به گفته مربیان، انگیزه  ادامه این دوره‌ها را تقویت کرده است.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز:مریم پیریان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار