مدیرعامل شهر فرودگاهی امام:
فرودگاه امام به بخش خصوصی واگذار میشود
تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه دولت تمایلی به تصدیگری نداریم و به دنبال استفاده از توان بخش خصوصی است، گفت: سرمایهگذاریهایی که تاکنون قراردادشان در شهر فرودگاهی مبادله شده، نزدیک به ۴۰ هزار میلیارد تومان (۴۰ همت) است.

سعید چلندری گفت: یکی از تکالیف وزارت راه و شهرسازی در برنامه هفتم پیشرفت، واگذاری فرودگاهها به بخش خصوصی است.
وی بیانداشت: گرچه شهر فرودگاهی خود یک کلانپروژه است و فعالیتهای زیادی در آن انجام میشود و شاید واگذاری کل فرودگاه امکانپذیر نباشد، اما ما این مهم را در دستور کار خود قرار دادهایم و در حد امکان از توان و پتانسیل بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.
چلندری ادامهداد: سرمایهگذاریهایی که تاکنون قراردادشان را مبادله کردهایم حدود ۴۰ همت است، ما خود تمایل به تصدیگری نداریم و به دنبال استفاده از توان بخش خصوصی هستیم. حتی برای توسعه فاز ۲ فرودگاه نیز تاکید وزیر راه و شهرسازی این است که کمتر از توان بخش عمومی استفاده کرده و به جای آن از منابع بخش خصوصی استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: در موضوع فرودگاههای کشور به هیچ عنوان نیاز به سرمایهگذار خارجی نداریم، زیرا افراد بسیار زیادی در داخل کشور حضور دارند که توان بالایی داشته و آمادگی انجام فعالیت دارند. این ما بخش دولتی هستیم که باید شرایط را فراهم کنیم تا بخش خصوصی انگیزه خود را از دست نداده و به انجام سرمایهگذاری بپردازد.
۳۰۰ میلیون دلار اعتبار برای تکمیل باندهای پرواز فاز ۲ شهر فرودگاهی
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در پاسخ به پرسشی دیگر گفت: باندهای پرواز فاز ۲ حداکثر در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۵ به بهرهبرداری خواهد رسید که حدود ۳۰۰ میلیون دلار اعتبار نیاز دارد و از محل استجازه رهبر معظم انقلاب تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه اقدامات مربوط به فاز ۲ توسعه شهر فرودگاهی در حال انجام است، خاطرنشانکرد: در این زمینه در موضوع تخصیص منابع مالی مشکلاتی ایجاد شده بود که با تدبیر وزیر راه و معاونت برنامهریزی وزارتخانه با انعقاد تفاهم نامهای تخصیص منابع به تدریج انجام خواهد شد تا بتوانیم توسعه این فاز را با سرعت بیشتری به پیش ببریم.
چلندری در ادامه با تاکید بر اینکه وظیفه ما توسعه و نگهداری شهر فرودگاهی است، گفت: از سال ۱۴۰۱ در شهر فرودگاهی ترمینال ۵۴ هزار متر مربعی سلام را برای پروازهای زیارتی اختصاص دادیم که امکانات آن با استاندارد روز جهان برابری میکند.
وی یادآور شد: سال گذشته در موسم اربعین روزانه ۱۴۰ پرواز زیارتی از ترمینال سلام انجام شد، امسال نیز با توجه به گرمای هوا و شرایط خاص حاکم بر منطقه پیشبینی میشود به همان اندازه پارسال متقاضی داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اضافهکرد: سال گذشته در بازه اربعین در مجموع یکهزار و ۸۰۰ پرواز انجام شد و امسال نیز به همون میزان پرواز پیش بینی میشود.
این مقام مسئول خاطرنشانکرد: در ترمینال سلام ظرفیت پارک ۱۶ هزار دستگاه خودرو وجود دارد که در ایام اربعین رایگان عرضه میشود، همچنین سایر خدمات زوار اربعین رایگان خواهد بود.
ارسال دیدگاه