وزیر نیرو در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران تاکید کرد

ظرفیت تولید ۵۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در محدوده سدها

تهران (پانا) - وزیر نیرو با بیان این که استان تهران دیگر توانایی بارگذاری جمعیتی بیشتر را ندارد، هشدار داد: هم اکنون از همه پتانسیل‌ها برای تامین آب استان تهران استفاده شده و امکان تامین آب با مدل موجود بارگذاری جمعیت میسر نیست.

کد مطلب: ۱۵۶۴۸۹۴
لینک کوتاه کپی شد
ظرفیت تولید 5500 مگاوات انرژی خورشیدی در محدوده سدها

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، عباس علی آبادی وزیر نیرو با حضور در شرکت آب و نیرو در نشست با مدیران ارشد این شرکت، ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در حادثه اسکله بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی برای مجروحان این حادثه گفت: آب و نیرو یک دستگاه کارفرمایی است و باید به دنبال تعریف پروژه های جدید و تامین مالی آنها باشد.

وی یکی از وظایف آب و نیرو را توجه به روش‌های نوین تامین مالی دانست و گفت: موضوع تامین مالی طرح‌ها موضوع مهمی است که باید به این موضوع حتی نگاه بین المللی داشت.

وی افزود: آب و نیرو یک بنگاه و دستگاه توسعه‌ای موفق و با عظمت است که به عنوان کلید حل مسئله به آن نگاه می‌شود.

 علی آبادی در ادامه افزود: برنامه‌ریزی‌های خوبی جهت افزایش ظرفیت تولید برق صورت گرفته که با توسعه تجدیدپذیر‌ها نیز شرایط تولید بهبود می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی جهت تولید ۳۰ هزار مگاوات برق از طریق نیروگاه‌های خورشیدی گفت: با توجه به ماهیت نیروگاه خورشیدی و مصرف پایین برق در اوایل صبح، فرصت مناسبی را جهت توسعه نیروگاه های تلمبه ذخیره‌ای فراهم می کند و باید روند اجرای این طرح ها در آب و نیرو تسریع یابد.

وزیر نیرو یادآور شد: با توجه به شرایط فعلی توجیه پذیری طرح های تلمبه ذخیره ای باید مورد بازنگری قرار گیرد،چرا که ممکن است برخی طرح‌ها که پیش از این توجیه اقتصادی نداشتند، اکنون توجیه پذیر باشند.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق و پرهیز از هرگونه اسراف گفت: میزان مصرف برق امسال نسبت به سال گذشته حدود ۸ هزار مگاوات افزایش یافته و اگر این وضعیت ادامه یابد، میزان رشد طی سال‌های آتی بیشتر خواهد شد.

وزیر نیرو با بیان اینکه زمین‌های اطراف سدها پتانسیل خوبی جهت سرمایه گذاری در نیروگاه های خورشیدی است، گفت: در زمین و مخازن سدهای در اختیار آب و نیرو، حدود ۵۰۰ مگاوات پتانسیل نیروگاه های خورشیدی در خشکی و ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی شناور شناسایی شده که سرمایه گذاران می توانند با توجه به در دسترس بودن پست و خط انتقال، از این فرصت استفاده کنند.

علی آبادی طرح خط جایگزین انتقال آب از زیاران به بیلقان را یکی از اولویت های وزارت نیرو و شرکت آب و نیرو عنوان کرد و گفت: با توجه به محدودیت های منابع آب ، همه تلاش ها بر این است که این طرح مهم در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسد و آبی پایدار برای استان های تهران و البرز تامین شود.

 وزیر نیرو با بیان اینکه استان تهران دیگر توانایی بارگذاری جمعیت بیشتر را ندارد، هشدار داد: هم اکنون از همه پتانسیل ها برای تامین آب استان تهران استفاده شده و امکان تامین آب با مدل موجود بارگذاری جمعیت میسر نیست.

همچنین در این جلسه محمد جوانبخت معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: شرکت آب و نیرو طی سال‌های اخیر در به سرانجام رساندن طرح های مهم اهتمام و برکات خوبی برای کشور داشته است.

 وی افزود: هم اکنون شرکت آب و نیرو ۵۸ طرح اجرایی و مطالعاتی دارد که با اجرای این طرح‌ها گام بزرگی جهت حل مشکلات آبی کشور برداشته می‌شود.

 وی خاطر نشان کرد: آب و نیرو در پروژه‌های توسعه‌ای بی‌بدیل و شاخص بوده و امیدواریم این نقش در آینده پر‌رنگتر باشد.

این گزارش حاکی است، در این نشست هر یک از معاونان و مجریان طرح‌ها گزارشی از وضعیت حوزه مسئولیت خود ارائه دادند و چالش های موجود در حضور وزیر نیرو بررسی و رهنمودهای لازم ارائه شد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار