پاسخ خون خواهد آمد؛

دلنوشته دانش‌آموزخبرنگاران پانا کاشان در محکومیت جنایت صهیونیست‌ها

اصفهان (پانا) - در پی حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به مراکز مسکونی در تهران و شهادت جمعی از فرماندهان، نخبگان علمی و چهره‌های برجسته کشور، خبرگزاری پانای شهرستان کاشان با انتشار دلنوشته‌ای، این جنایت هولناک را محکوم کرده و بر ایستادگی نسل نوجوان در مسیر مقاومت و بیداری تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۷۰۸۷
لینک کوتاه کپی شد
دلنوشته دانش‌آموزخبرنگاران پانا کاشان در محکومیت جنایت صهیونیست‌ها

متن دلنوشته به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا...

ما دانش‌آموزان خبرنگار پانا شهرستان کاشان با قلب‌هایی سرشار از اندوه و خشم انقلابی، جنایت وحشیانه‌ی رژیم صهیونیستی در سحرگاه جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ را محکوم می‌کنیم.

حمله‌ای بزدلانه که نه به خطوط جنگی، بلکه به قلب ایران عزیز، به خانه‌ها، به اندیشه‌ها و به ستون‌های افتخار این ملت وارد شد.

شهادت مظلومانه‌ چهره‌هایی چون:

سردار غلامعلی رشید، فرمانده عالی‌رتبه نظامی و فرزند برومندش

سردار حسین سلامی، فرمانده‌کل سپاه پاسداران

سرلشکر محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح

دکتر فریدون عباسی، دانشمند هسته‌ای

دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دانشمند هسته‌ای

و دکتر مینوچهر از اساتید برجسته علمی کشور، نه‌تنها ضربه‌ای سخت به بدنه علمی و نظامی ایران بود بلکه زخمی بر پیکره‌ تمام مردم ایران به‌ویژه ما نسل جوان و آرمان‌خواه است.

ما خبرنگاران نوجوان پانا در کاشان با تمام وجود این جنایت را محکوم می‌کنیم و همصدا با رهبر عزیزمان، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، ایمان داریم که رژیم صهیونیستی با این اقدام، سرنوشت شوم و پایان دردناکش را امضا کرده است و به زودی، دست انتقام الهی از آستین ملت ایران و جبهه مقاومت خارج خواهد شد.

از آنجا که ما دانش‌آموزخبرنگاران در مسیر حرفه‌ای خبرگزاری پانا افتخار گفت‌وگو و مصاحبه با شهید سردار سلامی در کنگره ملی شهدای کاشان و شهید دکتر طهرانچی در اجلاسیه کشوری حسابداری در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان را داشته‌ایم، امروز غم‌ ما دوچندان است؛ چراکه نه‌تنها قهرمانان ملی که دوستان و الگوهای نزدیک به ما از میانمان رفتند اما آرمانشان زنده است.

ما وارثان راه شهیدانیم و در سنگر قلم و آگاهی تا آخر ایستاده‌ایم.

ما فرزندان انقلابیم و عهد می‌بندیم که صدای حق را در برابر فریاد باطل، هرگز خاموش نکنیم.

روح شهدای راه حق شاد و راهشان پررهرو باد.

خبرنگار : دانش‌آموزان: امیریوسف علی‌بیگی ، زینب مشرقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار