معاون برنامه‌ریزی و مدیریت مدارس سمپاد‌:

دوره آموزشی ‌تبیین اجرایی‌سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول‌ ویژه راهبران مدارس سمپاد برگزار می‌شود

تهران (پانا) - معاون برنامه‌ریزی و مدیریت مدارس سمپاد از برگزاری دوره آموزشی و تبیین اجرایی‌سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین ویژه راهبران مدارس استعدادهای درخشان خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۸۹۷۵۵
لینک کوتاه کپی شد
دوره آموزشی ‌تبیین اجرایی‌سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول‌ ویژه راهبران مدارس سمپاد برگزار می‌شود

‌فرهاد فتحی‌نژاد ‌گفت: به‌منظور توانمندسازی راهبران مدارس استعدادهای درخشان جهت استقرار و  اجرایی‌سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول در مدارس سمپاد، دوره مذکور از تاریخ ۶ تا ۸ مرداد ‌با همت اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در اردوگاه شهید‌منتظری شهریار با حضور مدیران مدارس دخترانه و‌ پسرانه منتخب سمپاد و کارشناسان ادارات استعدادهای درخشان برگزار خواهد شد.

فتحی‌نژاد ادامه داد: این دوره آموزشی شامل برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌هایی در راستای برنامه­‌ریزی عملیاتی  با حضور مدرسان‌ و رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، مشاور وزیر و سایر استادان خواهد بود.

وی درباره اهمیت موضوع برنامه‌­ریزی در مدرسه گفت: برنامه‌ریزی عملیاتی اساس موفقیت مدرسه است و مانند یک نقشه راه عمل می‌کند. تولید برنامه و اجرای آن، به ایجاد محیطی منظم، پویا و نتیجه‌بخش کمک کرده و طبیعتاً نبود آن، مدارس را دچار آشفتگی، اتلاف منابع و کاهش کیفیت آموزش می­کند. لذا، ضروری است مدیران و معلمان با همکاری یکدیگر، برنامه‌هایی واقع‌بینانه و انعطاف‌پذیر طراحی کنند تا اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت مدرسه به‌صورت شفاف تعیین شوند.

فتحی‌نژاد افزود: برای یک مدیر مهم است که بداند در طول سال تحصیلی چه اقداماتی باید انجام شود تا مدرسه او به نتایج مطلوب دست پیدا کند. مدیریت بهتر زمان و منابع، افزایش نظم و انضباط در مدرسه و پایش و ارزیابی عملکرد جهت بهبود مستمر کیفیت آموزش، همگی از نتایج استقرار نگاه برنامه‌محور در مدرسه به‌شمار می­‌آیند.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت مدارس سمپاد افزود‌: یکی از نکات قابل توجه این دوره تنظیم و ارائه‌ برنامه راهبردی استان‌ها و مدارس استعدادهای درخشان براساس الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین توسط شرکت‌کنندگان در دوره خواهد بود.

وی گفت: به‌نظر می‌­رسد، در پی اجرای مدل تربیتی ویژه مدارس سمپاد، این مدارس می­‌توانند از حیث ابعاد ۵ گانه الگو اعم از مدیریت و راهبری، برنامه درسی، کنشگران، محیط تربیت و به ویژه بعد نتایج مورد انتظار، انطباق بیشتری با الگوی مدرسه تراز داشته باشند.  

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار