مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش خبر داد:
طرح «خانواده در محضر قرآن» تدوین شد؛ والدین به عنوان مربیان قرآنی فعالیت خواهند کرد
تهران (پانا) - مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش از تدوین طرح "خانواده در محضر قرآن" خبر داد و گفت این طرح بر بهرهگیری از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان، شناسایی فعالان قرآنی اولیا در مدارس، برگزاری کلاسهای قرآنی و تولید محتوا برای والدین تأکید دارد.

به گزارش خبرنگار پانا؛ عاطفه مدبرنژاد در شصت و چهارمین جلسه کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاونان و مسئولان مربوطه برگزار شد، گفت: از ما خواسته شده بود طرحی برای توسعه عمومی قرآن در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در بین خانوادهها آماده کنیم که خوشبختانه این طرح با عنوان "خانواده در محضر قرآن" تدوین شده است. این طرح در ادامه دستورات جلسه قبلی کمیسیون و همچنین جلسه دبیرخانه کمیسیون فرهنگی عمومی قرآن طراحی شده که بر بهرهگیری از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان، شناسایی فعالان قرآنی اولیا در مدارس، برگزاری کلاسهای قرآنی و تولید محتوا برای والدین تأکید دارد.
مدبرنژاد ادامه داد: هدف اصلی این طرح، توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی، تحکیم بنیان خانوادهها از طریق انس با قرآن و ترویج قرآن به عنوان چراغ راه زندگی است.
وی افزود: برای اجرای این طرح، برنامهریزی شده است که ابتدا اولیای توانمند در مدارس شناسایی شوند. با توجه به اینکه انتخابات انجمن اولیا و مربیان به صورت الکترونیک برگزار میشود و شش کارگروه در هر مدرسه تشکیل میشود، یکی از این کارگروهها به صورت ویژه به امور دینی و پرورشی اختصاص دارد که هدف آن توسعه فرهنگ قرآنی و کاربردی کردن آموزههای قرآن در زندگی است.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: برای توانمندسازی اولیا، دورههای دانشافزایی با سرفصلهای مشخص طراحی شده و پس از گذراندن این دورهها، به شرکتکنندگان گواهینامه اعطا میشود تا بتوانند به عنوان مربی، سایر والدین را آموزش دهند.
وی افزود: این والدین آموزشدیده به عنوان تسهیلگران قرآنی در مدارس فعالیت خواهند کرد و گروههای قرآنی را تشکیل خواهند داد تا تجربیات خود را به دیگران انتقال دهند.
مدبرنژاد ادامه داد: همچنین برای گسترش این طرح، در سومین رویداد الفبا، بخش جدیدی به انجمن اولیا و مربیان اضافه شده تا از این طریق بتوان برترینهای گروههای "خانواده در محضر قرآن" را شناسایی و تجربیات آنها را منتشر کرد. در کنار این اقدامات، برای تولید محتوای قرآنی از ظرفیتهای مختلفی مانند نشریه پیوند استفاده خواهد شد که در هر شماره مقالهای مرتبط با موضوعات قرآنی منتشر میکند.
وی با بیان اینکه کانال اولیا و مربیان در شبکه شاد به عنوان بستری برای انتشار محتوای قرآنی مورد استفاده قرار میگیرد، اظهار کرد: برای تولید محتوای جذاب و مؤثر، با دبیرخانههای توانمندسازی مدرسان و آموزش خانواده در استانهای اصفهان و فارس همکاری شده و برنامهریزی شده است تا در قالب رادیو پیوند، محتوای روزانه تولید و منتشر شود.
عاطفه مدبرنژاد افزود: این طرح با همکاری همه جانبه و استفاده از ظرفیتهای موجود، گامی مؤثر در جهت ترویج فرهنگ قرآنی در خانوادهها خواهد بود. انشاءالله با اجرای این برنامهها، شاهد تأثیرگذاری عمیق قرآن در زندگی خانوادهها خواهیم بود.
ارسال دیدگاه