معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش خبر داد:

پرداخت بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته آموزش و پرورش

تهران (پانا) - معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش در یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی و با حمایت مجلس، دولت و کمیسیون آموزش، امروز خوشحالیم که در بیش از ۴۰ عنوان پرداختی به روز هستیم و نه‌تنها بدهی جدیدی ایجاد نکرده‌ایم، بلکه بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته گذشته نیز پرداخت شده است؛ این موفقیت فقط با لطف خداوند و همراهی همه‌جانبه امکان‌پذیر شد.

کد مطلب: ۱۵۷۰۷۵۱
لینک کوتاه کپی شد
پرداخت بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته آموزش و پرورش

علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش، در یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان اصفهان اظهار داشت: در مهرماه ۱۴۰۲، وزارت آموزش‌وپرورش با بدهی سنگینی مواجه بود؛ ازجمله پرداخت‌نشدن هفت ماه حقوق حق‌التدریس‌ها، بدهی ۲۲ هزار میلیارد تومانی پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان سال ۱۴۰۱، بدهی ۴۰ هزار میلیارد تومانی پاداش سال ۱۴۰۲، بدهی چندساله در حوزه‌های برون‌سپاری و حتی بازنشستگانی که احکامشان ناظر بر رتبه‌بندی صادر نشده بود.

وی افزود: با تلاش‌های شبانه‌روزی و با حمایت مجلس، دولت و کمیسیون آموزش، امروز خوشحالیم که در بیش از ۴۰ عنوان پرداختی به روز هستیم و نه‌تنها بدهی جدیدی ایجاد نکرده‌ایم، بلکه بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته گذشته نیز پرداخت شده است؛ این موفقیت فقط با لطف خداوند و همراهی همه‌جانبه امکان‌پذیر شد.

فرهادی با اشاره به جایگاه ویژه استان اصفهان در جذب منابع انسانی گفت: در سال گذشته، ۸۸۴۷ نفر نیروی جدید در آموزش‌وپرورش استان جذب شدند و امسال نیز با تراز مثبت ۳۱۴ نفری و اختصاص ۱۳۹۰ نفر از سهمیه ۳۲۰۰۰ نفری دانشجومعلمان کشور، اصفهان در صدر استان‌ها قرار دارد؛ همچنین، از سهمیه استخدامی ماده ۲۸، قریب به ۲۰۰۰ نفر سهم اصفهان خواهد بود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره آینده نظام جذب نیرو تصریح کرد: براساس بند ب ماده ۸۸ برنامه هفتم توسعه، تا زمان تدوین سند نیروی انسانی، سازمان اداری استخدامی موظف به همراهی در جذب دانشجومعلم و اجرای ماده ۲۸ است و همچنین، افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی در دستور کار قرار دارد، اما به دلیل کمبود فضای آموزشی، باید از ظرفیت دانشگاه‌های دیگر نظیر پیام‌نور استفاده شود.

وی با قدردانی از حمایت‌های کمیسیون آموزش مجلس عنوان کرد: میانگین رشد بودجه کشور ۳۸ درصد بوده اما رشد بودجه آموزش‌وپرورش به ۶۷ درصد رسیده است؛ همچنین، برای اجرای فوق‌العاده ویژه و خاص، نیازمند همکاری بیشتر مجلس و سازمان برنامه‌وبودجه هستیم.

فرهادی خواستار افزایش بودجه خرید خودروهای خدماتی مناطق آموزشی از ۱۰۰ میلیارد به ۱۰۰۰ میلیارد تومان شد و خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار در لایحه بودجه، خرید خودرو برای مناطق آموزشی در نظر گرفته شده و با حمایت مجلس، می‌توانیم به هر منطقه سه خودروی خدماتی (ون، سواری، وانت) اختصاص دهیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار