اسفندیار صادقی تأکید کرد:

کیفیت‌بخشی واقعی به آموزش قرآن در مدارس با رویکرد تحولی دولت چهاردهم

تبریز (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی بیان کرد که دولت چهاردهم به کیفیت آموزش و اجرای برنامه‌های قرآنی در مدارس به‌صورت عملیاتی توجه ویژه‌ای دارد و تلاش می‌کند تحولاتی بنیادین در نظام آموزشی ایجاد کند.

کد مطلب: ۱۵۷۳۲۰۸
لینک کوتاه کپی شد
کیفیت‌بخشی واقعی به آموزش قرآن در مدارس با رویکرد تحولی دولت چهاردهم

اسفندیار صادقی، در نخستین جلسه کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن استان با اشاره به تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تشکیل منظم این کارگروه گفت: امیدواریم در پیش‌برد برنامه‌ها و اهداف تعیین‌شده، اقدامات عملی و مؤثری انجام گیرد و اجرای برنامه‌های متنوع به نتایج ملموسی منجر شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه برنامه‌های تربیتی باید از یک مرجع واحد برنامه‌ریزی شوند، تصریح کرد: این مسئله از موازی‌کاری‌ها جلوگیری کرده و موجب دستیابی به نتایج مطلوب‌تری خواهد شد.

صادقی همچنین با اشاره به آمادگی بالای نظام تعلیم و تربیت و آحاد جامعه برای ترویج فرهنگ قرآنی اظهار داشت: می‌توان از ظرفیت‌های آموزش و پرورش در مسیر تحقق اهداف کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن بهره گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اهمیت نقش‌آفرینی نوجوانان و جوانان در این حوزه افزود: این قشر پویا و تأثیرگذار می‌توانند با بهره‌گیری از ابزارهای مدرن، پیام‌های دینی را به‌شیوه‌ای جذاب به همسالان خود منتقل کنند.

رئیس کارگروه توسعه عمومی قرآن کریم در استان تاکید کرد: در جلسات آتی این کارگروه، مصوبات و میزان تحقق آن‌ها بررسی و در صورت نیاز آسیب‌شناسی لازم برای عدم اجرای احتمالی صورت گیرد.

صادقی، با تأکید بر رویکرد تحولی دولت چهاردهم در حوزه تعلیم و تربیت گفت: کیفیت‌بخشی واقعی به آموزش، توجه به برنامه‌های پرورشی، دقت در اجرای نماز و قرآن و جدیت در اجرای آنها در مدارس به‌صورت عملیاتی دنبال می‌شود.

صادقی با اشاره به رویکرد جدید آموزش‌ و پرورش استان در حوزه فعالیت‌های دانش‌آموزی خاطرنشان کرد: سه تعهد اصلی ما در این مسیر شامل عمل‌گرایی، تنوع در حوزه پرورش و ایجاد تحول در نظام آموزشی است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با تأکید بر ضرورت هماهنگی در اجرای برنامه‌های قرآنی گفت: استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در توسعه آموزش عمومی قرآن، نقش کلیدی در تحقق اهداف این حوزه دارد.

در بخش دیگری از جلسه، حجت‌الاسلام سیدمحمود حسینی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به لزوم ارتقای توانمندی معلمان در تدریس قرآن، گفت: گلوگاه اصلی در توسعه آموزش عمومی قرآن، معلم است. اگر معلم با قرآن انس بگیرد، جامعه نیز می‌تواند با قرآن مانوس شود.

وی با تأکید بر ضرورت آموزش شیوه‌های تدریس به معلمان خاطرنشان کرد: باید دوره‌های آموزش یاری به صورت هدفمند برای مربیان برگزار شود تا آثار آن تا سی سال آینده نیز باقی بماند.

در ابتدای جلسه، محمد صادق‌زاده، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش و دبیر کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن در استان با بیان اینکه این کارگروه ذیل کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن فعالیت می‌کند، گفت: هدف این کارگروه ایجاد هماهنگی بین ادارات آموزش و پرورش نواحی و مناطق، دیگر دستگاه‌ها، مؤسسات و گروه‌های فعال غیردولتی در جهت هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌های قرآنی در سطح استان است.

وی افزود: بومی‌سازی، تقویت و توسعه روش‌های تحقق اهداف آموزش عمومی، تضمین کیفیت آموزش قرآن در مدارس از طریق ارتقای سرمایه انسانی، و گسترش انس با قرآن در میان اقشار مختلف با اولویت خانواده‌ها از دیگر محورهای مهم این کارگروه است.

صادق‌زاده در ادامه به اهداف نه‌گانه توسعه آموزش عمومی قرآن در کشور اشاره کرد و گفت: تقویت ایمان و گرایش به قرآن و عترت، توانایی قرائت و درک مفاهیم قرآن، تدبر، حفظ، انس با قرآن، آشنایی با علوم و معارف قرآنی، استفاده کاربردی از آیات و تبعیت از قرآن و عترت از جمله این اهداف هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار