رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

نباید "رتبه‌بندی معلمان" را به مجلس آینده واگذار کرد

تهران (پانا) - رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ارائه لایحه رتبه‌بندی معلمان به مجلس را فرآیندی زمان‌بر دانست و احتمال داد که در این صورت کار به مجلس آینده کشیده شود لذا دولت نباید بیش از این معلمان را منتظر بگذارد.

کد مطلب: ۹۷۴۱۳۶
لینک کوتاه کپی شد
نباید "رتبه‌بندی معلمان" را به مجلس آینده واگذار کرد

محمد بیرانوندی در گفت‌وگو با خانه ملت درباره نحوه اجرای نظام رتبه بندی و لزوم ارائه لایحه‌ای در این خصوص به مجلس، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه قید شده که لایحه رتبه بندی باید به مجلس ارائه شود و به تعبیر دولت رتبه بندی در لایحه بودجه سالیانه گنجانده شده است.

نماینده مردم خرم آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون تبلیغات رسانه‌ای گسترده‌ای از سوی دولت در خصوص اجرای رتبه بندی معلمان صورت گرفته و معلمان سال‌ها است که منتظر اجرای این هستند، افزود: هرچند با ارائه لایحه جداگانه "نظام رتبه بندی معلمان" به مجلس اجرای طرح شفاف‌تر خواهد شد ولی ارائه لایحه و بررسی آن در مجلس زمان بر است و به اعتقاد من نباید بیش از این معلمان را منتظر گذاشت.

علت اصرار برخی نمایندگان برای ارائه لایحه رتبه بندی به مجلس چیست؟

وی درباره اصرار برخی از نمایندگان برای ارائه لایحه رتبه بندی به مجلس پیش از اجرای آن، گفت: علت اصرار این است که پیشینه ذهنی خوبی از اجرای نظام رتبه بندی وجود ندارد؛ چندی قبل که عنوان شد فاز نخست نظام رتبه بندی اجرایی می‌شود، فقط مبلغی به عنوان "کمک معیشتی" به همه معلمان پرداخت شد که حتی عنوان آن را هم نمی‌توان رتبه بندی گذاشت لذا به همین دلیل نمایندگان بر ارائه لایحه به مجلس اصرار می‌ورزند تا بتوانند بر آن نظارت داشته باشند.

بیرانوندی تأکید کرد: کار اصولی برای اجرای نظام رتبه بندی این است که این لایحه از کانال مجلس چکش کاری و محکم شود ولی به دلیل انتظار طولانی مدتی که در معلمان ایجاد شده در مقطع کنونی مصلحت این است که دولت مستقلاً عمل کند البته شیوه نامه اجرایی این قانون با نظر نمایندگان تهیه شود.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر با توجه به اینکه مجلس دهم در ماه‌های پایانی کار خود به سر می‎‌برد، ممکن است فرصت کافی برای بررسی لایحه مذکور را نداشته باشد و این مهم به مجلس آینده موکول و به طور کلی سرنوشت مبهمی در انتظار نظام رتبه بندی باشد.

رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز معلمان عزیز کشورمان در شرایط سختی به سر می‌‎برند و نظام رتبه بندی یا به تعبیری افزایش حقوق 200 تا 700 هزار تومانی حقوق معلمان می‌‎تواند برای معلمان بسیار اثرگذار باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار