اگر در جامعه ای امنیت وجود نداشته باشد اجزای آن ارتقا نخواهند یافت

کلات (پانا) - با حضور مدیر آموزش و پرورش کلات به عنوان سخنران و فرمانده سپاه ناحیه کلات و جمعی از مادران دانش آموزان مدارس ، همایش تربیتی خانواده متعالی با همکاری این دو نهاد برگزار شد.

کد مطلب: ۸۷۷۴۳۶
لینک کوتاه کپی شد
اگر در جامعه ای امنیت وجود نداشته باشد اجزای آن ارتقا نخواهند یافت

داریوش پایسته، مدیر آموزش و پرورش در این همایش تلازم بین حق و تکلیف را برای به سرانجام رسیدن راهبردها و راهکارها در جامعه لازم و ضروری دانست و گفت: اگر قبول کنیم به عنوان یک شهروند اجتماعی حقوقی داریم پس در قبال آن هم مسئولیم .

وی اولین نهاد موثر در جامعه را خانواده دانست و افزود: عده ای از اندیشمندان خانواده را مجموعه ای می دانند که اجزای آن می تواند در صورت بروز هر گونه مشکلی خود را ترمیم کنند ،چرا که در این سازمان و مجموعه همه چیز نهادینه شده است .

پایسته یکی از دلایلی که خانواده ها را به برقراری ارتباط با هم وا می دارد ارتقاء و منفعت آن خانواده دانست و افزود: منفعت یا عمومیست یا خصوصی ، که هر دو در نهاد خانواده موثرند.

مدیر آموزش و پرورش کلات 《 تربیت صحیح،حق ایجاد شغل،حق زندگی سالم 》را از حقوق اصلی خانواده و 《عناصر مطلوب ،نیروی کار،مولد بودن و...》را از تکالیف اجتماع بر خانواده دانست و گفت: باید ارتباط بین سیستم های خانواده و تکالیفی همچون《 کار،تحصیلات ،زندگی خوب و...》 بدرستی شکل بگیرد تا کارایی تشکل ها پایین نیاید.

پایسته در ادامه گفت: همانطور که همه میدانیم 《پدر و مادر》دو شاکله اصلی نهاد خانواده شناخته شده و فرزند محصول این دو عنصر می باشد .تا وقتی که فرزندی در خانواده وجود نداشته باشد تکلیفی هم وجود ندارد ولی وجود فرزند است که تلازم بین حق و تکلیف را بوجود می آورد.

وی به نقش مدیریتی پدر و تاثیر مادر بر فرزند اشاره کرد و افزود: رفتار پدر به عنوان الگو بر فرزند، هویت بخش وی خواهد بود و مادر نیز به عنوان نگهبان و حامی اصلی او بشمار می رود.
اولین پناهگاه فرزند آغوش مادر است ،اگر این پناهگاه ایمن باشد باعث رشد و ارتقای فرزند خواهد شد .

اگر این مقوله ها و نقش ها بدرستی در کنار هم قرار نگیرند قطعا صدمات شدیدی به فرزند خانواده وارد می شود، که جبران آن چه بسا امکان پذیر نباشد.

این مقام مسئول شاخصه های جامعه بسامان را《امنیت،اقتصاد خوب،اخلاق و امید》دانست و بیان کرد: اگر در جامعه ای امنیت وجود نداشته باشد اجزای آن ارتقا نخواهند یافت .
جامعه ای قابلیت ارتقا دارد که در کنار این مقوله، در آن عدالت اقتصادی ،اخلاق های خوب فردی و گروهی، امید ،اصلاح و توجه رعایت شود.

نقصان در این معادلات باعث ایجاد بزه های اجتماعیاخلال و اغتشاشنافرمانی از خانواده و .... خواهد شد.

پایسته مناعت طبع را از ارزشهای تجربی دانست که بر اثر حس شدن تجارب به دست می آید و اظهار کرد: احترام به دیگران باعث احترام به خود می شود.

مدیر آموزش و پرورش کلات بحث ارزشهای ایدئولوژیک را برگرفته از 《دین ،باور و حصول فطری و اکتسابی》 که فرد انتخاب می کند دانست و بیان کرد: بدون تحقیق و پژوهش هیچگاه قدمی را برنداشته و کاری را در پیش نگیریم .

وی در پایان به مادران حاضر در همایش توصیه کرد تا پایبندی به ارزشهای سه محیط《دین ،اجتماع و خانواده》را از نشانگان خود قرار دهند و گفت: ارزشهای《ملی ،اسطوره ای، تاریخی و مذهبی》 را به فرزندان خود بیاموزید و در کنار نهاد مدرسه اصل ارتباط با آنان را فراموش نکنید .چرا که در خانواده ای اگر به ارتقاء فکر شود افرادی همچون شهید حججی ها رشد خواهند کرد تا بدون هیچ ترسی و با قامت راست پای در میدان دفاع از دین و ناموس خود بگذارند و به شهادت برسند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار