معاون آموزش ابتدایی شهرستان دشتستان:
نشست هم اندیشی ارزیابان برنامه تدبیر مدیریت آموزشگاهی دوره ابتدایی برگزار شد
دشتستان (پانا) - معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان دشتستان گفت : طرح تدبیر مدیریت برای کمک به مدیران درارتقاء عملکرد مدارس و توسعه شرایط تحقق اهداف آموزش و پرورش دوره ابتدایی می باشد.

محمد جعفر اسدی برازجانی در نشست هم اندیشی طرح تدبیر مدارس گفت: این طرح درکلیه مدارس دوره ابتدایی سراسر کشوراعم ازمدارس دولتی و غیر دولتی شهری، روستایی، عشایری و مجتمع های آموزشی (به غیر از ۵درصد مدارس مجری طرح تعالی)که با مدیریت مستقل اداره می شوند، تنظیم شده است.
وی اظهار داشت:مهمترین و اصلی ترین هدف این طرح نهادینه سازی برنامه محوری، توسعه خود ارزیابی، جلب مشارکت درونی و بیرونی، تقویت فرآیند ارزیابی مستمر وتلاش برای بهبود مستمر کیفیت فرآیندها می باشد .
کارشناس مسئول آموزش ابتدایی آموزش و پرورش دشتستان در جمع ارزیابان این برنامه اظهار داشت: ۷۴ مدرسه ابتدایی این شهرستان مجری برنامه تدبیر می باشند که کارشناسان بررسی کننده به اتفاق مدیر مدرسه و در صورت تشخیص مدیر به اتفاق سایر عوامل انسانی در گیر در اجرای فعالیت ها و برنامه ها، نسبت به بررسی تک تک فعالیت ها اقدام می نمایند.
امید آورند افزود: با توجه به فرم های ارزیابی برنامه سالانه ی مدرسه (وضع موجود - وضع مورد انتظار)، خود ارزیابی اولیه، بازدیدهای فرآیندی طی سال، مستندات فعالیت ها و میزان توفیق و دستیابی به اهداف پیش بینی شده، نهایتا به یک توافق در نمرات مربوط به هر فعالیت به یک نمره نهایی عملکرد مدرسه دست می یابند.
ارسال دیدگاه