راهکارهای کرانچار برای ترمیم دروزاه سپاهان/

گلر برزیلی به درهای خروجی نزدیک شد/ شماره یک­‌های سابق در راه اصفهان

عدم رضایت سپاهانی­ها از لی اولیویرا باعث شده است تا این گلر با توافق در نیم فصل از این تیم جدا شود.

کد مطلب: ۶۸۹۹۸۳
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا؛ اوضاع و احوال فوتبال اصفهان این روزها خوب نیست و شهری که سالهای قبل یکی از تیم‌هایش همیشه مدعی شماره یک قهرمانی در لیگ برتر بود با طی کردن روند نزولی در دو فصل اخیر حالا تیم­هایش در رده های انتهایی جدول قرار دارند.

سپاهان پرافتخارترین تیم لیگ برتر ایران در حالی که امیدوار بود در فصل جدید با خریدهای نامداری مانند ساسان انصاری، عزت الله پورغاز و سعید آقایی یکبار دیگر به کورس قهرمانی برگردد در فصل جدید اوضاعش بدتر از فصل قبل هم شده و حالا در جمع تیم های پایین جدول است.

شاگردان زلاتکو کرانچار که در همان اولین گام از جام حذفی کنار رفتند، از ۱۴ بازی لیگ برتر ۱۵ امتیاز گرفته اند و در رده دوازدهم قرار دارند. هر چند رقابت نزدیک در لیگ برتر اختلاف سپاهان رده چهاردهمی با استقلال رده هشتمی را ۳ امتیاز نشان می دهد اما نکته­ای که می تواند در ادامه کار برای طلایی­پوشان درسر ساز شود گلهای خورده زیاد آنهاست. سپاهان در ۱۴ بازی لیگ برتر ۱۶ بار دروزاهاش باز شده است و ضعف کار گلر برزیلی این تیم کاملا مشهود است.

لی اولیویرا که فصل گذشته توسط عبدالله ویسی به ایران آمد در این فصل هم نتوانسته انتظارها را برآورده کند و در همین راستا شنیده­ها حکایت از این دارد که این گلر برزیلی برای جدایی از طلایی پوشان به توافق قطعی رسیده است و نیم فصل این تیم را ترک خواهد کرد.

در شرایطی که جدایی اولویرا از این تیم قطعی است مدیران سپاهان در تلاش برای جذب گلری مطمئن برای تیم­شان هستند و شنیده می­شود سید مهدی رحمتی و سوشا مکانی گزینه­هایی هستند که سپاهان می تواند روی آنها حساب کند.

سید مهدی رحمتی در استقلال نیمکت نشین شده است و قطعا از شرایط موجود راضی نیست و شاید وجود پیشنهادی خوب زمینه بازگشت رحمتی به اصفهان را فراهم کند.

سوشا مکانی هم با پایان مسابقات لیگ دسته اول نروژ گزینه­ای است که با توجه به عملکرد خوبش در فصل گذشته می تواند مطمئن‌تر از گلر برزیلی کار کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار