اجتماع بانوان و دختران رضوانشهری در مجتمع فرهنگی حضرت معصومه (س)

همزمان با اولین روز از دهه کرامت و میلاد فرخنده حضرت فاطمه معصومه (س) جمعی از بانوان و دختران شهرهای رضوانشهر و پره سر در مجتمع فرهنگی تربیتی آستان مقدس قم واقع در این شهرستان گرد هم آمدند.

کد مطلب: ۶۴۶۶۱۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از گیلان، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های رضوانشهر و تالش روز سه شنبه در این اجتماع ضمن بر شمردن فضایل کریمه اهل بیت و تبریک ولادت حضرت معصومه (س) به بیان فضایل این بانوی مکرم پرداخت و به شأن و جایگاه دختران در خانواده‌ها اشاره کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید حامد میرحسینی اشکوری افزود: روز دختر، فرصت مناسبی برای گردآمدن حول شخصیت گرانقدر حضرت معصومه (س) به عنوان اسوه کامل اخلاق و اخلاص است.
وی تصریح کرد: روز ملی دختران فرصتی جدید برای بررسی جایگاه و امکانات دختران جامعه است، دخترانی که مادران فردا هستند و تربیت صحیح آنها تضمین موفقیت جامعه آینده است.
میرحسینی یکی از مهم‌ترین فاکتورهای زندگی دختران را حفظ عفت و پاکدامنی دانست و خاطرنشان کرد: این ویژگی در لحظه به لحظه زندگی معصومین، مشاهده می‌شود و باید مورد توجه ویژه ما قرار گیرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های رضوانشهر و تالش گفت: یکی از افتخاراتی که اسلام برای خانواده‌ها و جامعه داشت، نعمت و برکت داشتن دختر بود و خروج جامعه از جاهلیت و تاریکی در این زمینه بود.
میرحسینی به بیان ویژگی‌های حضرت معصومه (سلام الله علیها) پرداخت و اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مهم این بانوی مکرم، عبادات و صبوری ایشان است که باید الگوی دختران ما قرار بگیرد و از آن درس گرفت.
وی افزود: اگر قبل از ظهور دین اسلام دختران را زنده به گور می کردند امروز نیز بصورت مدرن تر این عمل انجام می گیرد و در جوامع غربی، شاهد هستیم که با استفاده های ابزاری از زنان و دختران شخصیت آنان را لگد مال می کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار