پلمپ 8 واحد تولید غیر مجاز مواد غذایی در نیشابور

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از پلمب 8 واحد متخلف تولید و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی در شهرستان نیشابور خبر داد.

کد مطلب: ۶۰۶۰۶۸
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سعید یگانه پور گفت : با توجه به اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح تولید ، توزیع و کنترل شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه در ایام تعطیلات نوروز ، از ابتدای اجرای طرح مذکور تعداد 8 کارگاه غیر مجاز تولید و فروش مواد غذایی ازجمله مواد لبنی ، نبات ، قنادی ، آشپزخانه ، اغذیه فروشی ، خواربار و لبنیات پس از اجرای مراحل قانونی ، پلمپ شد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده از مردم و مسافران خواست : در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با شماره تلفن سامانه 190و یا تلفن 43351531 (گروه بهداشت محیط وحرفه ای ) تماس حاصل فرمایند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار