سکته مغزی در نوزادان هم اتفاق می افتد/سکته مغزی دومین عامل مرگ ایرانی

رئیس انجمن سکته مغزی ایران، گفت: سکته مغزی با وجود شیوع در سنین بالا، در سنین ٢٠ تا ٤٠ سال و حتی در نوزادان هم اتفاق می افتد.

کد مطلب: ۶۰۱۹۰۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، دکتر بابک زمانی روز دوشنبه در نشست خبری نهمین کنگره بین المللی استروک، اظهارداشت: امسال نهمین کنگره سالیانه سکته مغزی برگزار می شود.
وی افزود: طی سال های جاری تصمیم گرفتیم فعالیت های خود را وسیع تر و یک سازمان مردم نهاد نیز برای سکته مغزی تاسیس کنیم.
زمانی ادامه داد: در این کنگره برنامه ها فقط مختص به متخصصین مغز و اعصاب نیست و برای اقشار دیگر مثل تکنسین های آمبولانس و پرستاران و کاردرمان ها و گفتار درمان ها نیز برنامه هایی داشته باشیم.
رئیس انجمن سکته مغزی ایران در ادامه با عنوان این مطلب که ثبت بیماری ها در کشور ما شناخته نشده است، افزود: از ابتدای امسال تلاش کرده ایم بیماران سکته مغزی در مرکزی که تحت درمان هستند، ثبت شوند.
زمانی با اعلام اینکه آمارها در مورد هزینه های سکته مغزی نشان می دهد که ابعاد وسیعی دارد، تاکید کرد: یکی از جنبه های سکته مغزی همین هزینه ها است که در دنیا مطرح شده است.
وی افزود: سکته مغزی با وجود شیوع در سنین بالا، در سنین بین ٢٠ تا ٤٠ سال و حتی در نوزادان هم اتفاق می افتد. البته خیلی از سکته های مغزی کودکان به عنوان سکته مغزی شناخته نمی شود.
زمانی گفت: آمار دقیقی در مورد شیوع سکته مغزی در کودکان و مرگ و میر آنها بر اثر این عارضه، وجود ندارد.
رئیس انجمن سکته مغزی ایران افزود: تا ٥ سال پیش یکی از مشکلات بزرگ هزینه دارو RTPA بود، اما در حال حاضر هزینه آن یک میلیون تومان است که تحت پوشش بیمه قرار گرفت و بعد از اجرای طرح تحول سلامت فقط ١٠ درصد آن پرداخت می شود.
زمانیگفت: بعد از روی کار آمدن آقای ترامپ در آمریکا، دو نفر از مهمانان ما نتوانستند برای شرکت در این کنگره به ایران بیایند.
سکته مغزی دومین عامل مرگ ایرانی ها

دبیر علمی کنگره بین المللی استروک، گفت: سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر در ایران است.
سید امیر حجازی اظهارداشت: در کنگره امسال ٩٠ سخنرانی طی سه روز انجام می شود و ٩ کارگاه تخصصی و ٤ مناظره نیز قرگزار می شود.
وی افزود: به دنبال ایجاد یک پروپاگاندای علمی به کمک هنرمندان در زمینه استروک در سطح جامعه هستیم.
حجازی ادامه داد: در کشور ما دومین عامل مرگ و میر، سکته مغزی است. به نظر می رسد با فرهنگ سازی می توان به جایی رسید که استروک از دومین عامل مرگ در کشور خارج و تبدیل به یک خاطره شود.
وی گفت: یکی از مشکلات سکته مغزی این است که آمار دقیقی در کشور وجود ندارد.
حجازی با اعلام این مطلب که در دنیا هزینه بسیار سنگینی در زمینه استروک انجام می شود، افزود: مشکل روحی به واسطه مشکل تکلم بعد از سکته مغزی یکی از مشکلات بزرگ است.
وی ادامه داد: به نفع دولت ها و کشورهاست که در زمینه سکته مغزی، پیشگیری ها انجام شود.
دبیر علمی کنگره بین المللی استروک در نشست خبری نهمین کنگره بین المللی استروک گفت:
به گفته حجازی، شایع ترین عامل سکته مغزی، فشار خون است.
وی افزود: مطالعات نشان می دهد اگر شخصی فشار خون داشته باشد و نداند، احتمال ابتلا به سکته مغزی نسبت به سکته قلبی ۲ برابر است.
حجازی به موضوع ژنتیک در بروز سکته مغزی اشاره کرد و گفت: ژنتیک بسیار مهم است و در زمینه تاثیر آلودگی هوا روی سکته مغزی باید به آن توجه کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار