بلافاصله پس از کشتار دام گوشت قرمز را مصرف نکنیم

خبرگزاری پانا:مدیر کل دامپزشکی استان از پرهیز مصرف گوشت قرمز بصورت تازه وبالافاصله پس از کشتار،خبرداد.

کد مطلب: ۳۹۳۰۵۴
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا،دکتر نجاتی گفت:بهترین زمان مصرف گوشت قرمز ازنظرعلمی وبهداشتی بایستی پس از24ساعت نگهداری دردمای 4-0 یا (دمای یخچال)مصرف شود.
وی بااعلام این خبر افزود:بعضی ازمردم تمایل دارند که بی فاصله پس ازکشتار دام وبه صورت تازه گوشت قرمز رامصرف نمایند که این کارازنظرعلمی پذیرفته نیست.
دکترنجاتی اضافه کرد: نگهداری لاشه دام دردمای 4-0 درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت علاوه براینکه باعث جمود نعشی وترد شدن گوشت می شود باعث تغییرازحالت قلیایی به اسیدی می شود وبسیاری از عوامل بیماری زا در حالت اسیدی ازبین می روند.
وی اظهارکرد:بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگویاازجمله بیماریهای است که برای کنترل آن بایستی لاشه ها دردمای 4-0درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت نگهداری شوند.
دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی استان از متولیان کشتارگاهها وقصابان خواست که لاشه های ذبح شده را پس ازنگهداری دردمای4-0درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت دراختیار مردم قراردهند.
گوشت قرمز تازه ازنظر علمی وبهداشتی بایستی پس از 24ساعت نگهداری دردمای 4-0درجه سانتی گراد(دمای یخچال)مصرف شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار