پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت شهادت سید میثم حسینی هنزا
کرمان (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان طی پیامی شهادت همکار فرهنگی سید میثم حسینی رییس اداره انجمن اولیا و مربیان استان را تسلیت و تبریک گفت.
 
                
    "بسم الله الرحمن الرحیم"
    «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ»
    
    بار دیگر دشمنان جمهوری اسلامی ایران با اقدامی ناجوانمردانه و بیشرمانه در مراسم چهارمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی جمعی از هموطنان و هم استانی پیرو مکتب امام و شهدا را به خاک و خون کشیدند.
    اینجانب شهادت همکار فرهنگی، برادر بسیجی، رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان سید میثم حسینی هنزا که در حادثه تروریستی ۱۳ دی ۱۴۰۲ در محل گلزار شهدای کرمان دچار آسیب دیدگی و جراحت در ناحیه سر شده بود، به خانواده داغدارش، ملت شریف ایران، مردم شهید پرور استان و جامعه شریف فرهنگیان و دانش آموزان استان عرض تبریک و تسلیت دارم.
    بنده ضمن ابراز همدردی با خانواده ارجمند وی، برای بازماندگان آرزوی صبر و شکیبایی دارم و به یقین می دانم که راه همه شهدا به ویژه شهید قاسم سلیمانی روز به روز پررهروتر و شعله عشق و ارادت به آنان فروزان تر می شود.
    معلم شهید سید میثم حسینی این بار به همه ما درس ایثار و عشق به مکتب امام حسین (ع) و سیدالشهدای جبهه مقاومت آموخت. روحش شاد و یادش جاودانه باد.
  
لازم به ذکر است پس از رضایت خانواده شهید سید میثم حسینی هنزا، اعضای بدن ایشان به افراد نیازمند اهدا و پیوند شد.
 
   
   
							
ارسال دیدگاه