خدمات طب سنتی و نحوه توزیع و نظارت بر داروهای گیاهی ساماندهی می‌شود

نمایندگان افزایش سالانه ظرفیت کادر پزشکی را مجددا بررسی می کنند

تهران (پانا) - نمایندگان مجلس ضمن ساماندهی خدمات طب سنتی و نحوه توزیع و نظارت بر داروهای گیاهی، با ارجاع بند مرتبط با کم و کیف درصد افزایش سالانه ظرفیت کادر پزشکی به کمیسیون تلفیق جهت بررسی بیشتر موافقت کردند.

کد مطلب: ۱۴۱۳۶۳۱
لینک کوتاه کپی شد
خدمات طب سنتی و نحوه توزیع و نظارت بر داروهای گیاهی ساماندهی می‌شود

نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بند(ج) ماده69 لایحه مذکور را درباره جذب نیروی متخصص در کادر پزشکی جهت بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق برنامه ارجاع دادند. همچنین نمایندگان بند(چ) ماده69 لایحه مذکور را درباره ساماندهی خدمات طب سنتی با 182رأی موافق، 7رأی مخالف و 3رأی ممتنع از مجموع 214نماینده حاضر در جلسه به تصویب رساندند.

براساس بند(ج) ارجاع شده ماده69 این لایحه؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است به منظور توسعه کیفی و کمّی نظام آموزش علوم پزشکی، افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت به ویژه در مناطق کم برخوردار، ایجاد آمادگی برای مواجهه با بحران سالمندی جمعیت، جلوگیری از فرسودگی پایوران (کادر) درمان، ضمن هدفگذاری افزایش سالانه ظرفیت پزشکی تخصصی با اخذ تعهد خدمت در مناطق مورد نیاز به نحوی برنامه ریزی کند که تا پایان زمان اجرای این قانون نسبت دستیاران تخصصی و متخصصان بالینی به پزشکان عمومی حداقل به یک برسد. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است برنامه افزایش ظرفیت تربیت نیروی انسانی گروه پزشکی با اولویت رشته های پرستاری، مامایی، پیراپزشکی، داروسازی و رشته های حد واسط را ظرف سه ماه از لازم الاجرا شدن این قانون تهیه نموده و به تصویب هیأت وزیران برساند.

بنابراین گزارش همچنین در بند(چ) ماده69 این لایحه آمده است: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است همزمان با ارتقاء جایگاه خدمات طب سنتی ایرانی نسبت به ساماندهی خدمات طب سنتی بر اساس شواهد علمی و توسعه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و دارویی و تهیه فهرست فرآورده ها و داروهای سنتی و گیاهی کشور و نظارت بر توزیع و عرضه آن ها در مراکز و اماکن مجاز اقدام کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار