معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست:

توسعه سواد محیط زیستی باعث کاهش هزینه‌های کشور می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان نهضت سوادآموزی به امضا رسید/ سوادآموزان نهضت سوادآموزی در یکماه آینده، یک میلیون درخت خواهند کاشت

تهران (پانا) - تفاهم‌نامه همکاری معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان نهضت سوادآموزی به امضا رسید.

کد مطلب: ۱۳۵۱۷۰۷
لینک کوتاه کپی شد
توسعه سواد محیط زیستی باعث کاهش هزینه‌های کشور می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی، معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم امضای این تفاهم نامه که صبح امروز در محل این سازمان برگزار شد، با بیان اینکه من در گذشته آموزشیار نهضت سوادآموزی بودم و به این موضوع افتخار می کنم، اظهار کرد: حوزه فرهنگ یک حوزه نامحسوس و زمانبر است . فعالیت های نهضت سوادآموزی در سطح کشور همواره مفید و اثرگذار بوده است. از این رو معتقدم که فعالان این عرصه مصداق مجاهد فی سبیل الله هستند همانگونه که همکاران ما در سازمان حفاظت محیط زیست هم این ویژگی را دارند.

وی افزود: یکی از استراتژی های اصلی ما، توسعه سواد محیط زیستی است که باعث کاهش هزینه های مترتب بر کشور می شود و ضرورت دارد برای نیل به این هدف، مخاطبان جدیدی در سطح کشور پیدا کنیم.

معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، مخاطبان نهضت سوادآموزی را از جمله گروه های هدف برای ارتقای سطح سواد محیط زیستی عنوان و خاطرنشان کرد: بخشی از دانش بومی محیط زیست کشور نزد این مخاطبان است. از این رو، فضای مناسبی برای همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان نهضت سوادآموزی مهیا است.

مرادی با تاکید بر لزوم خروجی محور بودن تفاهم نامه های منعقده با دستگاه ها و سازمان های مختلف، گفت: حتما می بایست در مدت زمان تفاهم نامه برای هرفصل آن برنامه ریزی کنیم تا در پایان دوره، خروجی مناسبی داشته باشیم. بر این اساس با تشکیل یک کارگروه مشترک، این هدف را دنبال خواهیم کرد.

وی در عین حال، زیست بوم جدید دیجیتالی و شبکه های اجتماعی را بستر مناسبی برای ارتقای سواد محیط زیستی اقشار مختلف جامعه به ویژه سوادآموزان نهضت سوادآموزی عنوان کرد.

معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به رویکرد محیط زیستی دولت مردمی، اظهار امیدواری کرد امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان نهضت سوادآموزی زمینه سازاتفاقات خوب در حوزه محیط زیست باشد.

ظرفیت نهضت سوادآموزی برای توسعه مفهوم محیط زیست و تغییر نگاه به مقوله زندگی سالم

در بخش دیگری از این مراسم، علیرضا عبدی؛ رییس سازمان نهضت سوادآموزی، پیام امام خمینی(ره) به نهضت سوادآموزی در سال 1357 را یکی از استراتژیک ترین پیام های ایشان عنوان و تصریح کرد: در این پیام تاریخی، هدف از تشکیل نهضت سوادآموزی رسیدن کشور به استقلال فرهنگی بیان شده است.

وی افزود: نهضت سوادآموزی به عنوان جریانی فراگیر که گروه های سنی مختلف از زنان خانه دار تا کشاورزان و صنعتکاران را در بر می گیرد، ظرفیت بالایی برای توسعه مفهوم محیط زیست و تغییر نگاه ما به مقوله زندگی سالم دارد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به تاکید آموزه های اسلامی بر رعایت حقوق همه جانداران و موجودات زنده، آمادگی این سازمان برای همکاری با سازمان حفاظت محیط زیست برای ارتقای سطح سواد محیط زیستی در جامعه را اعلام کرد.

به گفته عبدی، سوادآموزان نهضت سوادآموزی در سطح کشور در یکماه آینده، یک میلیون درخت خواهند کاشت.

وی با تاکید بر لزوم ورود مباحث آموزشی محیط زیست به کتاب های درسی سوادآموزان، اظهار امیدواری کرد امضای این تفاهم نامه زمینه دستیابی به اهداف محیط زیستی کشور را فراهم کند.

گفتنی است در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری بین سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان نهضت سوادآموزی به منظور بهره گیری از ظرفیت دوسازمان برای ارتقای آگاهی های محیط زیستی، تقویت و توسعه مهارت های سواد و افزایش سطح مشارکت پذیری کم سوادان در زمینه مسایل محیط زیستی و اشاعه آن به امضای معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست و رییس سازمان نهضت سوادآموزی رسید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار