داوران بخش پوستر و تایپوگرافی سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدند

تهران (پانا) - داوران بخش پوستر و تایپوگرافی چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدند.

کد مطلب: ۱۳۲۳۴۰۸
لینک کوتاه کپی شد
داوران بخش پوستر و تایپوگرافی سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدند

به گزارش چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی، محمد صمدی، حسین چمن خواه و محمد روح الامین ارزیابی و داروی آثار بخش تایپوگرافی و احمد آقاقلیزاده، علی وزیریان و سید حمید شریفی آل هاشم ارزیابی آثار بخش پوستر سوگواره هنر عاشورایی را برعهده خواهند داشت.
محمد صمدی از سال 1381 تاکنون طراحی بیش از 70 عنوان پوستر فرهنگی، طراحی بیش از 50 عنوان نشانه و نشانهنوشته و طراحی جلد بیش از 100 عنوان کتاب را بر عهده داشته است. وی در زمینه طراحی گرافیک با موسسات و نهادهای مختلف فرهنگی از جمله شهرداری تهران، حوزه هنری، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، بنیاد روایت فتح، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان صدا و سیما، آستان قدس رضوی، نهاد کتابخانههای عمومی کشور همکاری داشته و طراح گرافیک نشریات همشهری، سوره، فرهنگ پایداری، نظام پزشکی، عصر اندیشه بوده است.
وی مدیر هنری «ماهنامه سه نقطه«، «هفته نامه پنجره»، روزنامه «صبح نو«، انتشارات «خیمه«، »ماهنامه تدبیر» سازمان مدیریت صنعتی، »نشریه هنرهای تجسمی هور» بنیاد فرهنگی روایت فتح و جشنواره بینالمللی کاریکاتور ترامپیسم بوده است. صمدی در طول سالها فعالیت برگزیده جشنواره هنری «در انتظار صبح» دانشکده هنر سوره و برگزیده جشنواره «سلام بر نصرالله« بوده است. صمدی همچنین در حوزه رویدادهای هنری داوری جشنواره مطبوعات در بخش گرافیک و صفحهآرایی، جشنواره کتاب سرخنگاران بنیاد شهید در بخش طراحی جلد و جشنواره هنری دفاع مقدس فانوس در بخش پوستر را بر عهده داشته است.
حسین چمن خواه متولد 1360 شیراز است و از شاگردان مسعود نجابتی و عضو کانون هنر شیعی به شمار میرود. وی در نمایشگاه حروفنگاری اسماءالحسنی، طراحی نشان جشنواره هنری امام رضا، طراحی نشان دوازدهمین دوسالانه طراحان گرافیک استان قم، سوگواره سرخ و سیاه به رنگ عشق، سوگواره هنر فاطمی، جشنواره هنر آسمانی و دوسالانه طراحان گرافیک استان قم افتخاراتی را کسب کرده است.
محمد روحالامین متولد سال 1354 در تهران، طراح پوستر است. او مدرک کارشناسی عکاسی از دانشگاه هنر و معماری دارد. محمد روحالامین از سال 1378 فعالیت خود را در زمینه طراحی پوستر آغاز کرده و از جمله طراحانی است که در پنج دوره جشنواره، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بوده و دیپلم افتخار طراحی نامواره (لوگو) را از فجر به دست آورده و در دو دوره نیز برنده جایزه جشنواره فیلم شهر شده است.
روح الامین که بیش از ۱۰ سال است در سینما فعالیت حرفهای میکند، طراحی لوگو و پوستر بیش از 80 فیلمسینماییاز جمله «قندون جهیزیه»، «متری شیش و نیم»، «سرخپوست»، «لاتاری»، «آرایش غلیظ»، «رقص روی شیشه»، «تیکآف»، «ماجرای نیمروز2»، «شعلهور»،« فیلشاه»، «رحمان 1400» و «مصادره» را در کارنامه دارد. محمد روحالامین لوگوی سریالهایی چون «هیولا» و «نون خ» را نیز طراحی کرده است. وی همچنین برنده جایزه بهترین لوگو سینمایی در ششمین جشنواره فیلم شهر و برنده تندیس هفتمین جشنواره فیلم شهر برای طراحی 5 لوگوی سینمایی نیز بوده است.
سید حمید شریفی آل هاشم کارشناس نقاشی دانشکده هنرهای زیبای تهران و کارشناس ارشد ارتباط تصویری دانشگاه تربیت مدرس است که در زمینه تصویرسازی نشریات، کاریکاتور، حجمسازی و طراحی صحنه سالها فعالیت کرده است. وی علاوه بر اینکه دبیر چندین نمایشگاه و دوسالانه هنری بوده، در شورای تخصصی و داوری جشنوارهها و دوسالانههای هنری نیز عضویت داشته و مدیریت هنری نشریات، مراکز انتشاراتی مختلف و مراکز فرهنگی و هنری از جمله مجلات رشد، کانون پرورش فکری، حوزه هنری و... را برعهده داشته است. آل هاشم در بیش از یکصد نمایشگاه جمعی داخی و خارجی حضور داشته و علاوه بر تدریس در دانشگاه، جوایز متعددی از بینالها و جشنوارههای داخلی و خارجی را کسب کرده است.
احمد آقاقلیزاده کارشناس ارشد ارتباط تصویری و کارشناس گرافیک از دانشگاه تهران است.
از جمله فعالیتهای این هنرمند میتوان به تآلیف گرافیک سیاسی جهان (فصلنامه هنرهای تجسمی)، برپایی 4 نمایشگاه انفرادی و شرکت در 32 نمایشگاه جمعی در داخل و خارج از کشور اشاره کرد.
آقا قلیزاده عضو مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و مدیر گروه گرافیک مرکز هنرهای تجسمی بوده و در آثار نمایشگاه تجربی نقاشی و گرافیک و جشنواره هنر جوان و سوگواره هنر عاشورایی را داوری کرده است. وی همچنین دبیر هنری دومین وپنجمین سوگواره پوسترهای عاشورایی نیز بوده و در کارنامه خود افتخاراتی چون لوح زرین و دیپلم افتخار از مجتمع هنر و ادبیات، دیپلم افتخار نمایشگاه گرافیک تهران و لوح تقدیر «حماسه هنر» از حوزه هنری را ثبت کرده است. وی در طول سالها فعالیت به عنوان برنده بیینال گرافیک تهران، برگزیده جشنواره فرهنگی هنری مهر، برنده جایزه ویژه مسابقات جهانی پوستر مسکو، برنده جایزه اول بیینال پوستر جهان اسلام معرفی شده است.
علی وزیریان (زاده ۱۳۳۹ تهران) فارغالتحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و دارای نشان درجه یک هنری معادل دکتری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران است. علی وزیریان در سال ۱۳۸۲ با ساختن فیلم نیمه بلند «باز باران» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت سینماییاش را آغاز کرد و از آن پس فیلمسازی را به صورت جدی به فعالیتهای هنریاش افزود.
وی در بسیاری از رویدادهای هنری و همچنین سینمایی به عنوان داور حضور داشته که از جمله آن میتوان به داوری وی در بخش بینالملل جشنواره فیلمهای مذهبی ایتالیا در سال ۲۰۰۹، داوری در شانزدهمین جشنواره جهانی فیلمهای کودک و نوجوان هند فیل طلایی بایگانی شده در ۲۱ مه ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine، داوری جشنواره سیما در سال ۱۳۸۲و داوری در دورههای چهاردهم، بیست و پنجم و سی و یکمین و سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر و جشنواره بینالمللی فیلم کودک CMS در لاکنو هند و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم شهر در سال ۱۳۹۰ اشاره کرد.
وی که بنیانگذار نمایشگاه سالانه تایپوگرافی پوستر با عنوان «اسماء الحسنی» نیز است، در طی 4 دهه فعالیت هنری در زمینه طراحی گرافیک، موفق به دریافت جوایز معتبر جهانی شده است.
طراحی لوگوی روزنامهی «جام جم»، نشانهی بیینال نقاشی ایران، نشانهی فرهنگسرای نیاوران و همچنین نشانه فستیوال بینالمللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان و طراحی پروانه زرین این جشنواره از جمله آثار ماندگار او در زمینهی طراحی گرافیک و دیزاین است.
وی که جزء طراحان برگزیده بینالمللی Ideas on Design در سال ۲۰۱۰ ملبورن بوده جایزه ویژه هیئت داوران رویدادهایی چون جشنواره فیلم هیوستون آمریکا ۲۰۰۵، جایزه ویژه گلوبال زوم جشنواره فیلم «سیاتل»، جایزه فیل نقرهای از جشنواره فیلم های کودک و نوجوان هند، جایزه بزرگ جشنواره فیلمهای مذهبی ایتالیا با عنوان «روح ایمان»، جایزه ویژه هیئت داوران تورنتو با عنوان دون تونینو بلو در سال ۲۰۰۷ میلادی برای فیلم «خدا نزدیک است»، جایزه ویژه هیئت داوران تورنتو با عنوان دون تونینو بلو در سال ۲۰۰۸ میلادی برای فیلم «یک وجب از آسمان»، جایزه جشنواره سینمای ارتدکس مسکو با عنوان «میتینگ»، جایزه پروانه زرین از هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در سال ۱۳۸۲ برای فیلم «باز باران»، دیپلم افتخار بخش فیلمهای اول بیست و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم «خدا نزدیک است»، جایزه پروانه زرین از فستیوال بینالمللی فیلم کودک و نوجوان همدان، را از آن خود کرده است.
گفتنی است، چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی در قالب 5 بخش پوستر و تایپوگرافی، نقاشی (دیجیتال و کلاسیک)، نقاشیخط، پرچم و کتیبه و پینما برگزار خواهد شد. همچنین لازم به یادآوری است که مهلت ارسال آثار تا 25 آبان ماه تمدید شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار