معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ مطرح کرد؛

امنیت و وحدت دو گوهر گران‌بهای سیستان‌و‌بلوچستان

تهران (پانا) - معاون‌ حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه امنیت و وحدت دو گوهر گران‌بهای سیستان و بلوچستان است، گفت نباید رفتاری، تصمیمی، سخنی، حرکتی، خللی در این دو گوهر طلایی این استان ایجاد شود.

کد مطلب: ۱۳۱۶۳۴۷
لینک کوتاه کپی شد
امنیت و وحدت دو گوهر گران‌بهای سیستان‌و‌بلوچستان

به گزارش روابط عمومی معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیین تودیع و معارفه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور سید محمد هاشمی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر استان برگزار شد.

هاشمی در ابتدای سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۷ تیر ۱۴۰۱ اظهار داشت: خداوند متعال دارای سنن مختلف است و این سنن با توجه به شرایط و اقتضائات ظاهر می شوند. تاریخ انقلاب اسلامی را که مرور می کنیم، برهه های عجیبی را می یابیم که انقلاب اسلامی با صلابت و موفقیت از آنها پیروز و سربلند بیرون آمده است. در سال ۱۳۶۰ وقتی که کمتر از دو و نیم سال از تحقق انقلاب اسلامی گذشته است؛ در بیرون مرزها رژیم بعث صدام به نمایندگی از اتحادیه جهانی به کشور اسلامی ما حمله ور می‌شود، از آن طرف در داخل هم شرایط بدین گونه است که بنی‌صدر خلع شده است و منافقین متجری تر از گذشته با انواع مختلفی از سلاح های گرم و سرد به جان مردم افتاده اند، کمی بعدتر در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ یکی از استوانه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی را به همراه ۷۲ تن از بزرگان نظام به شهادت می‌رسانند، باز هم کمی بعدتر در شهریور ماه همان سال رئیس جمهور و نخست وزیر وقت را به شهادت می‌رسانند، کمتر از یک ماه بعد در ۷ مهر سال ۶۰ هواپیمای حامل شهید کلاهدوز، شهید فکوری و شهید فلاحی را سرنگون می کنند.

وی تاکید کرد: اگر این اتفاقات را روی کاغذ تحلیل کنیم حتماً باید انقلاب اسلامی را از پای افتاده در نظر بگیریم اما این انقلاب با صلابت و قدرت یکی پس از دیگری مقاطع را با سربلندی پشت سر گذاشته است؛ این همان سنت الهی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند.

معاون وزیر فرهنگ در ادامه افزود: ظاهر شدن سنت های الهی به باور و اعتقادات مردم، خواص و کارگزاران بستگی دارد که از بن جان و سویدای دل به خداوند باور دارند و برای او قیام می کنند و دنیا را بر آخرت ترجیح نمی دهند چنانچه فرمود: ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم. اگر راه نصرت الهی را در پیش گرفتیم خداوند هم نصرت خود را نازل خواهد کرد، این نصرت یعنی قاعده ای غیر از قواعد مادی که در جای‌جای مختلف این انقلاب ظاهر شده و به داد انقلاب رسیده است.

هاشمی در ادامه با تاکید بر توفیقات انقلاب اسلامی گفت: اگر مردم از کارگزاران، اخلاص، ترجیح دین بر دنیا، پایمردی، هم سطح زندگی کردن با مردم، وقت گذاری، توانمندی اجرایی و قدرت در کار ببینند حتما پای کار خواهند ماند و بدون ذره ای دریغ از بذل همت، محبت و حتی جان خود، وسط میدان و برای انقلاب خواهند بود همانطور که تا به امروز پای کار انقلاب اسلامی بوده اند.

وی در ادامه با تکریم از مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مراسمی منعقد شده است برای تکریم از برادر خوش‌خلق، متواضع و پرتلاش ما آقای مسگرانی که این تعاریفی که دیگر دوستان در مورد ایشان داشتند، حقا صادق است و همین ها باعث شده تا یک خاطره خوبی از ایشان در ذهن اهالی فرهنگ و هنر استان برجای گذاشته شود که ان شالله توشه اخروی ایشان خواهد بود. البته ما توفیق داریم که در مسئولیت دیگری در خدمت ایشان باشیم.

هاشمی با اشاره به انتصاب تمامی مدیران کل استانی از بدنه فرهنگ و هنر همان استان افزود: برادر خوبمان آقای سرگزی را به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان معارفه می کنیم که ایشان هم برآمده از بدنه و خانواده بزرگ فرهنگ و هنر استان سیستان و بلوچستان هستند.

معاون وزیر فرهنگ در ادامه با توصیه هایی نسبت به مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: میعاد ما، میثاق ما، عهد و پیمان ما با شما به عنوان مدیرکل جدید استان همین ۱۲ بندی است که در حکم شما مندرج است و از این پس، مقیاس و معیار ما عمل به این ۱۲ بند خواهد بود.

وی در ادامه با تاکید بر دو اصل مهم امنیت و وحدت گفت: امنیت و وحدت دو گوهر و کیمیای بزرگ این استان است که همه اضلاع و ظرفیت های این استان باید در خدمت این دو گوهر گرانقدر باشد اما از حوزه فرهنگ و هنر در خدمت به این دو اصل مهم، توقع بیشتری می رود. نباید خدایی ناکرده رفتاری، تصمیمی، سخنی، حرکتی، خللی در این دو گوهر طلایی این استان ایجاد نماید.

هاشمی در ادامه با اشاره به مسئله کادرسازی و اهمیت نیروی انسانی افزود: باور و یقین قلبی بنده این است که سرمایه انسانی در این کشور و انقلاب در جای جای آن به مانند گوهر ارزشمندی یافت می شود که متاسفانه ما آنطور که باید همت یافتن آن را نکردیم و یا اگر آن را یافتیم، به توانمندسازی آن، آنطور که باید، نپرداختیم.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با تاکید بر استمرار مسئله کادرسازی گفت: ذات مسئله نیروی انسانی دارای ریزش ها و رویش ها است به همین جهت مسئله توجه به نیروی انسانی، کادر سازی، استعداد ها و ظرفیت ها باید مستمرا پیگیری شود.

وی ادامه داد: در همان مناطق محروم، ظرفیت های بزرگ و قابل توجهی وجود دارد که می تواند در آسمان فرهنگ و هنر این کشور بتابد؛ لذا به این مهم همت کنید و استعداد یابی و استعداد سازی را رها نکنید.

هاشمی در ادامه با اشاره به سرمایه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تاکید کرد: سرمایه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را دریابید، یکی از نجیب ترین و مظلوم ترین کارکنان، کارکنان فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند. توصیه می شود تا میتوانید در گزینش سرمایه های انسانی برای مسئولیت ها به داخل خانواده فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان های تابعه و هم خانواده نگاه کنید و باز هم توصیه می گردد سیاست های بهبود معیشت کارکنان و کارمندان را در اداره های فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با هماهنگی معاونت توسعه و نهادهای ذیربط پیگیری نمایید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار