تصویب بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

کرمانشاه (پانا) - استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در سفر رئیس‌جمهور به استان ۲۰۰ طرح به تصویب رسید، گفت مبلغی هم که برای اجرای این مصوبات تعیین شده ۳۳ هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان است که می‌تواند کرمانشاه را روی ریل توسعه قرار دهد.

کد مطلب: ۱۲۹۴۶۸۸
لینک کوتاه کپی شد
تصویب بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

بهمن امیری مقدم در نشستی خبری عنوان کرد: از مبلغ مصوب شده ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های عمرانی و بالغ بر ۱۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هم برای تکمیل، توسعه و احداث بنگاه‌های اقتصادی، واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین تسهیلات بانکی خواهد بود.

وی ادامه داد: از مجموع کل اعتبار در نظر گرفته شده ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه شهرستان های استان توزیع خواهد شد و بیش از ۷ هزار میلیارد تومان هم به پروژه های مشترک استانی که در چند شهرستان به صورت همزمان اجرا می شوند، اختصاص پیدا خواهد کرد.

امیری مقدم همچنین با اشاره به تصویب ۶۴ پروژه در حوزه زیرساختی و تصویب اعتباری بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد تومان در این حوزه، گفت: برای ۱۱۴ پروژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده است.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تصویب ۵۱ مصوبه فرهنگی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان، یادآور شد: در حوزه کشاورزی نیز ۲۴ پروژه در بخش آب و خاک با اعتبار سه هزار میلیارد تومان مصوب شده است.

وی اعتبار حوزه اجتماعی و رفاهی سفر رئیس جمهور برای کرمانشاه را ۲۴۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حوزه امنیتی و انتظامی هم ۴۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.

امیری مقدم اعتبار اختصاص یافته در حوزه آموزش و پرورش را ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به عنوان تجهیزات و هوشمندسازی مدارس و ورزش و تربیت بدنی را ۲۳۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: برای اجرای طرح های هادی در ۱۲۷ روستا مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

تاکید رئیس جمهور برای اجرای فاز اول پروژه قطار شهری کرمانشاه

مدیر ارشد استان کرمانشاه در ادامه به برخی مصوبات سفر رئیس جمهوری در حوزه راهداری هم اشاره و اظهار کرد: تکمیل پروژه راه آهن کرمانشاه و امتداد آن تا مرز خسروی، تکمیل راه کرمانشاه - کامیاران، تکمیل باند بیستون - هرسین - نورآباد، بهسازی راه سنقر وکلیایی - کامیاران، تکمیل کتابخانه مرکزی، آغاز به کار مصلی کرمانشاه، طرح بهسازی و توسعه فرودگاه کرمانشاه و اجرای طرح های آبرسانی به کرمانشاه، پاوه، کرندغرب، صحنه و سنقر و کلیایی از جمله آنهاست.

وی ادامه داد: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز پروژه های تکمیل دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه، تکمیل بیمارستان ۸۱ تختخوابی سرپل ذهاب، تکمیل و تجهز بیمارستان های دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر و اورژانس بیمارستان های طالقانی و امام رضا کرمانشاه و امام خمینی (ره) اسلام آباد غرب، تکمیل بخش آی سی یو بیمارستان فارابی و تکمیل ۷۱ پروژه بهداشتی و درمانی در سطح استان از جمله پروژه های مصوب بوده است.

امیری مقدم همچنین از تاکید رئیس جمهور برای اتمام فاز اول پروژه قطار شهری کرمانشاه خبر داد و گفت: حتما با کمک هایی که از سوی دولت و شهرداری می شود این پروژه انجام خواهد گرفت.

پیگیر اشتغال 100 هزار بیکار کرمانشاهی هستیم

استاندار کرمانشاه در ادامه از راه اندازی قرارگاه عملیاتی اشتغال در استان به عنوان مهمترین مصوبه و دستاورد سفر رییس جمهور به استان یاد کرد و افزود: متاسفانه کرمانشاه همواره با معضل بیکاری درگیر بوده و وضعیت خوبی در این زمینه در سطح کشور ندارد و نیاز است که اقدام جدی در زمینه رفع این معضل صورت گیرد.

وی افزود: راه اندازی این قرارگاه پیشنهاد خود استان بود و ماه هاست روی آن کار کرده ایم و امیدواریم این قرارگاه بتواند منشا خیر برای استان شده و آمار بیکاری آن را کاهش دهد.

استاندار کرمانشاه از فعالسازی این قرارگاه از روز عید غدیر خبر داد و افزود: در این قرارگاه همه باید با کار جهادی به رفع معضل بیکاری استان کمک کنند.

وی در تشریح جزییات فعالیت های این قرارگاه گفت: در این قرارگاه کمیته های طراحی، نظارت و ارزیابی و پیگیری اشتغال تشکیل می شود و در جلسات منظم روند ایجاد اشتغال در استان بررسی می شود.

وی افزود: طبق برآوردهای صورت گرفته حدود 100 هزار نفر جویای کار در استان داریم که باید برای این افراد شغل ایجاد کنیم.

امیری مقدم گفت: در گام اول از تمام افراد متقاضی کار درخواست شده که در سامانه اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت نام کرده و مشخصات و توانمندی ها، مهارت و تخصص های خود را بیان کنند.

وی افزود: اگر افراد در این سامانه ثبت نام نکنند بطور دقیق مشخص نخواهد شد که چه تعداد جویای کار در استان داریم و این افراد دارای چه مهارت هایی هستند.

امیری مقدم گفت: با مشخص شدن آمار دقیق افراد جویای کار و وضعیت مهارت آنها، به مرکز آموزش فنی و حرفه ای برنامه می‌دهیم که باید چه آموزش هایی را به افراد بدهد و این آموزش ها نباید تنها محدود به افراد جویای کار شود، بلکه باید هر دانش آموز و هر دانشجوی استان هم صاحب یک مهارت شود.

وی افزود: در این قرارگاه با یک نقشه راه از پیش تعیین شده و با داشتن تعداد دقیق افراد جویای کار و وضعیت مهارت آنها در جلسات منظم تکالیفی برای دستگاه های در جهت ایجاد اشتغال و مهارت آموزی و ... ارائه می شود تا در نهایت بتوانیم جمعیت 100 هزار نفری بیکار استان را صاحب شغل کنیم.

استاندار کرمانشاه به تدوین سند اشتغال به تفکیک هر شهرستان هم اشاره کرد و گفت: در این سند مشخص شده که هر شهرستان باید چه تعداد شغل ایجاد کند و برنامه زمانبندی آن هم تعیین شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار