جشنواره غذا‌های محلی فراموش شده در مراغه

مراغه (پانا) - جشنواره انواع غذا‌های بومی و محلی فراموش شده در شهرستان مراغه برگزار شد.

کد مطلب: ۱۲۸۷۸۱۸
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره غذا‌های محلی فراموش شده در مراغه

در جشنواره غذا‌های محلی فراموش شده، فاطمه محمدی با آبگوشت کاروان، سمیه قاسمی با پلوی تنوری و گوهرین با کوکوی گل ریواس به عنوان برگزیده جشنواره معرفی شدند.

عضو شورای اسلامی شورای شهر مراغه گفت: این جشنواره نخستین بار برای معرفی غذا‌های محلی این شهرستان برگزار شده و فراهم کرده است تا نسل جوان با غذا‌های سنتی بیشتر آشنا شوند.

عسگری افزود: حمایت از جشنواره‌های این چنینی عامل ترویج فرهنگ کهن ایرانی است و مسئولان باید از برگزاری جشنواره‌های این چنین حمایت کنند.

دبیر برگزاری جشنواره نیز گفت: این جشنواره برای نخستین بار در استان با هدف زنده کردن سنت پخت غذا‌های فراموش شده محلی برگزار شده است.

احمدی افزود: بیشتر این غذا‌ها با استفاده از گیاهان، سبزیجات و تره‌های کوهی تهیه شده است.

وی خاطرنشان کرد: این غذا‌ها با ارزش غذایی بالا به علت ماشینی شدن زندگی به مرور زمان فراموش شده است.

گفتنی است در این جشنواره آشپز‌هایی از شهر‌های مراغه، سنندج و ملکان شرکت داشتند و ۱۷ نوع غذا شامل آش، بورانی‌ها، دلمه، کوفته، کوکو، شیرینی، مربا و ترشیجات تهیه کرده بودند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار