آغاز بزرگترین جشنواره پویانمایی ایران از ۸ خرداد در کانون
تهران(پانا) - دوازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران از فردا ۸ خرداد آغاز میشود و تا ۱۲ خرداد در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی کانون پرورشی، دوازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران به عنوان بزرگترین جشنواره ایران در حوزه انیمیشن از فردا ۸ خرداد در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز به کار میکند و به مدت پنج روز ادامه دارد.
اکران آثار این دوره از جشنواره در چهار سالن «شهید بهنام محمدی»، «غدیر»، «سینما کانون» و «سینما آسمان» در هشت سانس در ساعتهای ۸:۳۰، ۱۰:۳۰، ۱۳، ۱۵، ۱۷، ۱۹، ۲۱ و ۲۳ برنامهریزی شده است.
همچنین ویژهبرنامه «آغازگران» ساعت ۸:۳۰ در سالن غدیر و سینما آسمان به مرور آثار پویانمایی مرتضی ممیز و فرشید مثقالی میپردازد.
همزمان با برگزاری این رویداد، هفتمین بازار فیلم جشنواره با حضور ۳۰ شرکت، سازمان و دانشگاه فعال در رشته پویانمایی از ۸ تا ۱۲ خردادماه برپاست و این نهادها محصولات خود و چگونگی خلق این آثار را برای مراجعهکنندگان تبیین میکنند و با علاقهمندان این حوزه وارد گفتوگو و تبادل اطلاعات میشوند.
همچنین کارگاه آموزشی «درک و شناخت بهتر از موسیقی در هنر پویانمایی» ویژه مربیان کانون از ۸ تا ۱۲ خرداد مصادف با روزهای برگزاری دوازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی از سوی مهدی زارع برگزار میشود. این کارگاهها هر روز از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار میشود.
کارگاه آموزشی «موسیقی و صداگذاری در انیمیشن» نیز یکی دیگر از کارگاههای تخصصی این دوره از جشنواره است که هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از سوی فرهاد صفار ویژه دانشجویان انیمیشن در سالن کنفرانس شماره دو مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار میشود.
در نخستین روز جشنواره و از ساعت ۱۵ کارگاه «پیچینگ» با حضور عطا مجابی برگزار میشود. در این نشست به کارگردانها کمک میشود تا با مفهوم و اهمیت پیچینگ به عنوان یکی از ملزومات مهم ارائه فیلمنامه و ایده برای جذب بودجه آشنا شوند.
در ادامه برنامههای روز اول جشنواره و از ساعت ۱۷ نشست «از نیپون تا گنبدکبود» با حضور بابک نکویی، بهنود نکویی و رامتین شهبازی برگزار میشود. «گنبدکبود» یکی از شرکتهای پیشرو در حوزه پویانمایی است که توانسته است با تولیدات خود به جشنوارههای مطرح ایرانی و خارجی راه پیدا کرده و جوایزی به ارمغان بیاورد. انیمیشن کوتاه «استریپی» اولین انیمیشن ایرانی راه یافته به اسکار و سریال انیمیشنی «روبی و جوجهها» از شاخصترین تولیدات این استودیو است. در این نشست انیمیشنهای موفق شرکت گنبدکبود با انیمیشنهای موفق شرکت نیپون ژاپن مورد مقایسه و بررسی قرار میگیرند.
همچنین از ساعت ۲۰ پس از نمایش چند فیلم کوتاه، با حضور رامتین شهبازی، مهرداد فراهانی و استاد مدعو فاطمه حسینیشکیب به صورت گفتوگومحور سه اثر «خرچنگ، جسم خاکستری و کلاغ» مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
دوازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران به دبیری محمدرضا کریمیصارمی ۸ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار میشود.
ارسال دیدگاه