وزیر آموزش و پرورش:

دانش‌آموزان از هر فرصتی برای یادگیری و توسعه توانمندی‌های خود استفاده کنند

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در نشست با نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی استان بوشهر اظهار کرد اوایل زندگی هر انسانی، بهترین فرصت یادگیری است که هیچ وقت تکرار نمی‌شود، بنابراین جوانان و نوجوانان این سرزمین از این فرصت طلایی بهترین استفاده را انجام دهند تا در آینده، ایرانی آباد داشته باشیم.

کد مطلب: ۱۱۸۹۹۳۱
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان از هر فرصتی برای یادگیری و توسعه توانمندی‌های خود استفاده کنند

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در نشست با نمایندگان تشکل های دانش آموزی استان بوشهر با بیان این که آرامش و امید به آینده یک ضرورت مهم برای جامعه به خصوص قشر جوان است، اظهار کرد: برخی از افراد آثار حرف‌های ناامید کننده خود را بر روح و روان نسل جدید ارزیابی نمی‌کنند.

وی با تأکید براین که هیچ کس حق ندارد، بذر نا امیدی در دل کسی بکارد، بیان کرد: کلام برای ساختن، امید دادن، صلح و نزدیک کردن دل ها است پس همه کسانی که به فکر آینده هستند، باید تصویر امید بخشی به جوانان را در ذهن خود داشته و این مساله بار مسؤولیت افراد را بالا می‌برد.

حاجی میرزایی اضافه کرد: نقد رویدادها و دیدگاه‌ها مهم و لازم است، اما این نقدها نباید فکر نسلی را که قرار است، آینده این سرزمین را بسازد خراب کند، بلکه باید روحیه امید در جوانان را برای داشتن ایرانی آباد و آزاد تقویت کرد.

وی خطاب به دانش آموزان بوشهری با تاکید بر این که همه ما در معرض انتخاب هستیم، ادامه داد: انتخاب کردن، یکی از رفتارهای مشترک همه انسان‌هاست و آگاهی بیشتر می‌تواند دایره انتخاب‌ها را گسترش دهد.

حاجی میرزایی با تأکید بر این که یکی از عوامل سر درگمی افراد آگاهی نداشتن عمیق و گسترده است، افزود: برای محافظت از شخصیت، هویت، باورها و حقوق خود، باید آگاهی افراد تقویت شود، لذا باید از هر فرصتی برای یادگیری و توسعه توانمندی‌های وجودی خود بهره برد.

وزیرآموزش و پرورش گفت: یادگیری فرآیندی مستمر است، اما سال‌های ابتدایی عمر افراد، بهترین فرصت یادگیری است که هیچ وقت تکرار نمی‌شود، بنابراین جوانان و نوجوانان این سرزمین باید از این فرصت طلایی بهترین استفاده را داشته باشند تا در آینده ایرانی آباد داشته باشیم.

وی تأکید کرد: برای حضور فعال و مؤثر در جامعه باید همواره آموخت، توانمند شد و دامنه آگاهی‌های خود را عمیق و افزایش داد.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص شبکه شاد گفت: حضور در فضای مجازی برای آموزش و پرورش یک انتخاب نبود، بلکه برای این که دانش آموزان دچار عقب ماندگی تحصیلی نشوند، یک اجبار بود که با وجود همه مشکلات و محدودیت‌ها، اما باعث شد کار آموزش در کشور متوقف نشد و امروز شبکه آموزش دانش آموزان (شاد) بعنوان یک مولود یک ساله و یک ماهه، بزرگ ترین اپلیکشن کشور است که دارای قابلیت های زیادی است.

حاجی میرزایی در خصوص امتحان حضوری پایه های نهم و دوازدهم افزود: اصل و مبنای کار آموزش و پرورش بر اساس آموزش حضوری است. ارزیابی از یافته ها و یادگیری های دانش آموزان فعالیت مهم و ضروری است که به دلیل اهمیت این ۲ پایه آموزشی به صورت حضوری برگزار شد.

وی در خصوص مهارت آموزی گفت: توسعه مهارت آموزی جزء اولویت‌های نظام تعلیم و تربیت است و براساس برنامه توسعه ششم، باید ۵۰ درصد دانش آموزان نظری، تحت پوشش آموزش‌های مهارتی قرار بگیرند که تاکنون طرح‌هایی در این خصوص اجرا شده است.

حاجی میرزایی در خصوص آزمون مدارس سمپاد گفت: سیاست وزارت آموزش و پرورش شناسایی و پرورش استعدادهای متفاوت دانش آموزان است که با جدیت پی گیری می‌شود.

وی از ایده راه اندازی هنرستان‌های جوار کارخانه و تقویت رایانه های مدارس در استان بوشهر استقبال کرد و گفت: تلاش می‌شود این امکانات برای دانش آموزان بوشهری تأمین شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار