صلیب سرخ خواهان کمک فوری به دانش آموزان یمنی
کمیته بین المللی صلیب سرخ خواستار کمک فوری برای نجات جان دانش آموزان یمنی شد که با وجود ابتلا به وبا از دریافت خدمات پزشکی مطلوب محروم ماندهاند.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا به نقل از یرویترز، دانش آموزان در یمن مدتی است با مشکلات تاره ای دست به گریبان هستند که از بحرانی ترین آن می توان به بیماری وبا اشاره کرد.
در حالی شمار دانش آموزان و کودکان مبتلا به وبا در حال افزایش است که آنان از امکانات پزشکی محروم هستند و همین امر، موضوع را بغرنج تر می کند.
در همین راستا، کمیته بین المللی صلیب سرخ خواستار کمک فوری برای نجات جان شهروندان بهویژه کودکان یمنی شد که از دریافت خدمات پزشکی مطلوب محروم ماندهاند.
بنا به آمار های منتشرشده، حدود ۳.۳ میلیون یمنی از جمله ۲.۱ میلیون دانش آموز در حال حاضر از سوءتغذیه شدید رنج میبرند.
ارسال دیدگاه