فریاد سکوت در دوکوهه؛ زمزمه‌های جاودانگی در آغوش خاک و راز پرواز شهیدان

کازرون(پانا)_دیروز پشت خاکریز بودیم و امروز در پناه میز…»؛ گزارشی تلخ و شیرین از زبان خبرنگاری که از زبان شهدا شنید؛ گزارشی که حکایت از غربت گمنامی و بهای سنگین ایمان در مسیر تحقق آرمان‌های بلند انقلاب دارد. این کلمات سوزناک، مروری است بر سبک زندگی و راز پرواز ۱۵ هزار شهیدی که در ماه رمضان به آسمان پیوستند.

کد مطلب: ۱۶۱۵۵۲۲
لینک کوتاه کپی شد
فریاد سکوت در دوکوهه؛ زمزمه‌های جاودانگی در آغوش خاک و راز پرواز شهیدان

در نجواهایی صادقانه، گویی خبرنگار کازرونی، نازنین زهرا حسینی، از زبان خاک شنید: «نمی‌دانم در نجواهای صادقانه خود با خاک چه زمزمه کردی که این چنین آغوش محبتش را برایت گشود…» این کلمات، بخشی از دل‌گویه‌های سوزناکی است که این خبرنگار پانا در آستانه هفته دفاع مقدس در رثای شهیدان بیان کرده است؛ شهیدانی که نه تنها برای دفاع از وطن، بلکه برای آرامش و تداوم مسیر ما رفتند.

سخنان او، یادآور لحظات پر صلابت مدافعان حرم بود؛ جایی که تصویر یک شهید با شمشیری به دست، ناخواسته یادآور لحظه شهادت سالار شهیدان و جانکاهی این وداع بود. این گزارش، به بهانه هفته دفاع مقدس، به بازخوانی تناقضات دنیای امروز می‌پردازد: «دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود.» و هشدار می‌دهد: «جبهه بوی ایمان می‌داد و اینجا ایمانمان بو می‌دهد…»

متن بازنویسی شده، همچنین آمارهای تکان‌دهنده‌ای را برجسته می‌سازد: حدود پانزده هزار شهید در ماه مبارک رمضان شربت شهادت نوشیده‌اند و میزان شهدای روحانی نسبت به جمعیتشان ۱۲ برابر سایر اقشار بوده است. این آمارها، شاهدی بر عمق ارادت و فداکاری خالصانه این عزیزان است.

نکته کلیدی این گزارش در فراخوانی نهفته است که بر دفتر دل او حک شده: «برای خاطر خدا شما ادامه ام دهید!» گویی شهدا، آگاهانه یا ناخودآگاه، مسئولیت سنگین حفظ مسیر را بر دوش ما گذاشته‌اند؛ مسیری که در آن، گمنامی تنها برای شهرت‌پرستان دردآور است و اجر واقعی در پنهان بودنِ عمل نهفته است.

این گزارش صمیمانه، در پایان، خبرنگار کازرون را در جایگاه یادآور همیشگی این حقیقت قرار می‌دهد که «ما هرچه داریم از شهدا داریم» و محکمه خون شهداء، محکمه عدلی است که فردا ما را در آن به محاکمه خواهد کشید.

خبرنگار : نازنین زهرا حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار