عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با پانا؛

تصمیم برای ماندن یا نماندن در NPT برگ برنده جمهوری اسلامی ایران است

تهران(پانا)- احمد عجم، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تغییر رویکرد دیپلماسی کشور گفت: تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و استفاده به‌موقع از ابزارهای حقوقی و سیاسی از جمله گزینه‌های روی میز جمهوری اسلامی است.

کد مطلب: ۱۶۱۴۷۳۶
لینک کوتاه کپی شد
تصمیم برای ماندن یا نماندن در NPT برگ برنده جمهوری اسلامی ایران است

احمد عجم در گفت‌وگو با پانا، با اشاره به فعال‌شدن «اسنپ‌بک» از سوی تروئیکای اروپایی  اظهار کرد: با تمسک به قوانین جدید که مجلس شورای اسلامی ترسیم کرده است، همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بر اساس قانون تعلیق شود و گزارشی به آژانس ارائه نخواهد شد؛ همان‌طور که پس از جنگ ۱۲ روزه نیز چنین اتفاقی افتاد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درخصوص حضور بازرسان آژانس تصریح کرد: حضور بازرسان تحت تأثیر رفتارهای اخیر قرار خواهد گرفت و جمهوری اسلامی از توافقی که در مصر منعقد شد خارج می‌شود. تصمیم برای ماندن یا نماندن در ان‌پی‌تی برگ برنده‌ای است که جمهوری اسلامی باید به‌موقع از آن استفاده کند.

عجم با اشاره به تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی علیه کشور گفت: فشاری که امروز به ما وارد می‌شود کمتر از فشار تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا است و ابعاد روانی آن برجسته‌تر است؛ هرچند در حوزه‌هایی مانند کشتیرانی و دریا نیز مزاحمت‌هایی احساس می‌شود. تدابیر جمهوری اسلامی در سطح کلان کشور اتخاذ شده است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی درخصوص گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه فعال‌شدن «اسنپ‌بک» مقدمه‌ای برای جنگ دوم است، اظهار کرد: با دشمنی مانند رژیم صهیونیستی و آمریکا  حتی بدون این بهانه هم احتمال شکل‌گیری جنگ وجود داشت. معنای این اقدامات این نیست که اگر اسنپ‌بک اجرا نمی‌شد، آن‌ها دست از تجاوز برمی‌داشتند.

عجم با اشاره به آمادگی کشور گفت: نیروهای مسلح و مسئولان کشور در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی خود را آماده نگه داشته‌اند و مردم نیز باید مانند حضور معنادار خود در جنگ ۱۲ روزه، این آمادگی را حفظ کنند.

وی در پایان درخصوص سخنان مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار کرد: موضع ایشان بسیار مقتدرانه و در تراز جمهوری اسلامی بود و در گفتار و نوشتار تبلور یافت. باید از آقای پزشکیان به‌دلیل این موضع‌گیری تقدیر کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار