بخشدار لالجین بر تعامل با رئیس جدید دادگاه این بخش تأکید کرد
لالجین(پانا)-بخشدار لالجین به همراه جمعی از دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها با رئیس جدید دادگاه این بخش دیدار کردند و بر گسترش همکاریهای قضایی و محلی تأکید کرد.

منصور جمالی بخشدار لالجین در این دیدار با تبریک انتصاب حسین بیگلری به سمت رئیس دادگاه بخش، نقش مجموعه قضایی را در ارتقای امنیت، آرامش اجتماعی و تسهیل امور حقوقی و قضایی مردم بسیار مهم دانست.
جمالی تصریح کرد: تعامل سازنده میان دستگاه قضایی و مدیریت محلی میتواند مسیر خدمترسانی به شهروندان را هموارتر کند.
در ادامه، رئیس جدید دادگاه لالجین بیگلری نیز با قدردانی از حضور بخشدار و همراهان، بر آمادگی دادگاه برای همکاری با دهیاریها و شوراها در چارچوب قانون و در جهت حل مشکلات حقوقی و قضایی روستاها تأکید کرد.
این نشست با گفتوگو پیرامون راهکارهای مشترک برای ارتقای سطح آگاهی حقوقی شهروندان و افزایش هماهنگی در امور اجرایی پایان یافت.
ارسال دیدگاه