امام جمعه شهرستان کردکوی:

وحدت بزرگ‌ترین سرمایه امت اسلامی است

کردکوی(پانا)_امام جمعه کردکوی در جشن هفته وحدت گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند حفظ همدلی ، همبستگی و پرهیز از تفرقه هستیم ؛ دشمنان اسلام با ایجاد اختلاف به دنبال کمرنگ کردن روح برادری‌اند ، اما امت اسلامی با تمسک به سیره پیامبر(ص) قادر است توطئه‌ها را خنثی کند.

کد مطلب: ۱۶۰۶۳۹۰
لینک کوتاه کپی شد
وحدت بزرگ‌ترین سرمایه امت اسلامی است

جشن باشکوه هفته وحدت در اداره آموزش و پرورش شهرستان کردکوی با حضور جمعی از مسئولان غرب گلستان ، فرهنگیان و روحانیون برگزار شد ؛ مراسمی که جلوه‌ای از شکوه همدلی و انسجام اسلامی را به نمایش گذاشت.

 در این محفل نورانی ، حجت‌الاسلام والمسلمین یحیی حسام درباره جایگاه رفیع امامت و رهبری در جامعه اسلامی سخن گفت و بر ضرورت پاسداشت ارزش‌های مشترک مسلمانان تأکید ویژه داشت.

وی خطاب به حاضران خاطرنشان کرد که وحدت ، میراث ماندگار پیامبر رحمت(ص) است و هرگونه فاصله‌افکنی و اختلاف‌تراشی می‌تواند بزرگ‌ترین تهدید برای امت اسلام باشد.

حسام یادآور شد که تاریخ ، بارها شاهد توطئه دشمنان برای تضعیف اتحاد مسلمانان بوده است ؛ اما هر بار، پیروی از سیره رسول اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) راهگشای بحران‌ها شده است.

امام جمعه کردکوی ، هفته وحدت را فرصتی گران‌بها برای بازخوانی دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه همبستگی ملی و دینی دانست و خواستار بهره‌برداری عمیق‌تر از این مناسبت معنوی شد.

وی تأکید کرد که مسئولان و مردم باید با گام‌هایی استوارتر در مسیر گفت‌وگو ، تعامل و همکاری مشترک حرکت کنند تا زمینه‌های وحدت در جامعه اسلامی بیش از پیش تقویت شود.

اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری ، قرائت قرآن کریم و مدیحه‌سرایی در وصف پیامبر اکرم(ص) ، فضای معنوی مراسم را شورانگیزتر ساخت.

 در پایان این جشن پرشور ، شرکت‌کنندگان با تجدید پیمان نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب ، بر ضرورت استمرار برگزاری چنین محافل معنوی در تقویت انسجام ملی و دینی تأکید کردند.

خبرنگار : کیاناسادات حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار