دیدار معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌و‌پرورش با خانواده شهید محمدمهدی ذریه زهرا؛

نسل امروز باید با شهدا آشنا شوند/ کنگره شهدای دانش‌آموز با استفاده از روایت‌های خلاقانه برگزار می‌شود

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با خانواده شهید محمدمهدی ذریه زهرا دیدار و گفت‌وگو کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۹۳۵۱
لینک کوتاه کپی شد
نسل امروز باید با شهدا آشنا شوند/ کنگره شهدای دانش‌آموز با استفاده از روایت‌های خلاقانه برگزار می‌شود

‌هفته بزرگداشت مقام معلم، فرصتی است برای پاسداشت شهیدانی که نه تنها در کلاس‌ درس، بلکه در سنگر جهاد، چراغ هدایت را فروزان نگه داشتند. شهید سیدمحمدمهدی ذریه زهرا، پزشکی که عشق به وطن و دانش‌آموزان، او را از اتاق عمل به قلب میدان‌های نبرد کشاند، یکی از این اسطوره‌های بی‌بدیل است.  

‌شهید سیدمحمدمهدی ذریه زهرا در پانزدهم اردیبهشت ۱۳۴۳ در تهران و در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش سیدهادی و مادرش معصومه، همواره بر پیوند ناگسستنی علم و جهاد تأکید داشتند. او با استعداد درخشان، مسیر پزشکی را برگزید و در حالی که دانشجوی دکتری رشته پزشکی بود، ندای «یا زهرا» او را به جبهه‌های نبرد کشاند.  

خانواده‌ای که سنگر تعلیم و تربیت را رها نکردند

‌خانواده این شهید والامقام در گفت‌وگو با معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، خاطراتی را روایت کردند که نشان از دلبستگی عمیق محمدمهدی به آموزش و پرورش دارد. برادر شهید با اشاره به فعالیت‌های آموزشی او بیان کرد: «محمدمهدی همیشه می‌گفت: تربیت نسل نو، تنها با کتاب ممکن نیست. او پیشنهاد می‌داد با زبان هنر، مفاهیم دینی و عملیاتی را به دانش‌آموزان بیاموزیم. چهل سال تجربه انقلاب ثابت کرده هنر، قلب‌ها را به هم پیوند می‌زند.»  

شهید ذریه تنها عضو این خانواده نبود که عشق به آموزش در وجودش جاری بود. او معلم بود و تمام برادران او نیز از تدریس در مناطق محروم تا همکاری با طرح‌های جهادی نهضت سوادآموزی، حتی در انجام فعالیت‌های پرورشی، نقش آفریدند. این خانواده ثابت کردند سنگر تعلیم و تربیت، هم‌پای میدان نبرد، آینده‌ای روشن می‌سازد.  

معاون پرورشی و فرهنگی: شهدا معلمان بی‌بدیل انسانیت‌اند  

صادق حسین‌زاده ملکی، معاون پرورشی و فرهنگی، در دیدار با خانواده این شهید تأکید کرد: «شهدا معلم هستند ما باید با نوآوری، نسل امروز را با این اسطوره‌ها آشنا کنیم.» 

وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری کنگره شهدای دانش‌آموز با استفاده از روایت‌های خلاقانه خبر داد.  

ملکی بر مشارکت دانش‌آموزان در اجرای فعالیت‌ها تاکید کرد و گفت: «باید به نوجوانان نقش و مسئولیت دهیم تا تربیت به درستی اتفاق بیافتد.»

شهید ذریه در سال ۱۳۶۵ و در عملیات شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد، اما هویت او پس از چهار دهه، در اسفند سال گذشته شناسایی شد. امروز خاطرات این شهید که سال‌ها در عرصه‌های رسمی و غیررسمی آموزش و پرورش فعالیت کرده‌اند، توسط خانواده در حال تدوین است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار