پانا گزارش میدهد؛
شبکه امید، گامهای بلند در تربیت نسل علمی و فناورانه
نظام تربیت نیرو های علمی،آینده کشور است.
علم و فناوری (پانا) - شبکه امید سیما، با اجرای برنامههای هدفمند در حوزه علم و فناوری، در حال تربیت نسلی خلاق و مسلط به دانش روز است. این شبکه با سه رویکرد آموزشی متمایز برای گروههای سنی مختلف، گامی نوین در نظام آموزشی کشور برداشته است.

به گزارش خبرنگار پانا؛ شبکه کودک و نوجوان با این رویکرد یکپارچه در حال ایجاد زنجیره ای از آموزش علمی است که از خردسالی تا نوجوانی ادامه دارد، این مدل آموزشی که ترکیبی از سرگرمی،آزمایش عملی و معرفی دستاورد های علمی است، میتواند الگویی برای سایر کشور های منطقه باشد.
آموزش پایهای علم به خردسالان
پرسم کارشناس تولید شبکه پویا در خصوص آموزش پایهای علم به خردسالان، گفت: این شبکه با تولید محتوای تخصصی برای خردسالان، مفاهیم علمی پایه را در قالبی جذاب و متناسب با درک این گروه سنی ارائه میدهد.برنامههای طراحیشده با نظارت روانشناسان کودک و متخصصان علوم تربیتی، اولین گامهای آشنایی با مفاهیم علمی را برای کودکان تسهیل می سازد.
توسعه مهارتهای علمی نوجوانان
عطیه عزیزی مدیر باشگاه امید اظهار کرد: با ایجاد پلتفرمهای مشارکتی، شبکه امید فرصتی بینظیر برای نوجوانان فراهم کرده تا مستقیماً در تولید محتوای علمی مشارکت کنند.همچنین وی افزود؛ این رویکرد نه تنها دانش علمی نوجوانان را ارتقا میدهد، بلکه مهارتهای تحقیقاتی و کار تیمی را در آنان تقویت میکند.
شبکه امید سیما؛ پل ارتباطی نوجوانان با فناوری روز دنیا
علیرضا کجوری، مدیر تامین برنامه شبکه امید سیما در گفتوگو با خبرنگار پانا،از رویکرد جدید این شبکه در تولید محتوای علمی و فناوری برای نوجوانان خبر داد.
وی با اشاره به تنوع برنامههای ورزشی، علمی و فرهنگی-هنری این شبکه، بر اهمیت توجه به تفاوتهای سنی مخاطبان تاکید کرد.
کجوری تصریح کرد: «ما در شبکه امید با مسائل مختلفی روبرو هستیم،از یک سو مخاطبان ۱۲ ساله ای مخاطب ما هستند که ممکن است درک کاملی از مفاهیم پیشرفته فناوری نداشته باشند و از سوی دیگر نوجوانان ۱۸ سالهای که به خوبی به این مفاهیم واقف هستند. برنامههای ما باید این طیف گسترده را پوشش دهد.»
مدیر تامین برنامه شبکه امید از استفاده فیلمهای خارجی با ترجمه و ویرایش حرفهای به عنوان یکی از ابزارهای آموزشی اشاره کرد: «با بهرهگیری از فناوریهای روز، ورود و بومیسازی این محتواها را تسهیل کردهایم. هدف ما آموزش نحوه استفاده صحیح از فناوری به نوجوانان است.»
شبکه امید با این رویکرد جامع آموزشی، در حال ایجاد تحولی اساسی در نظام تربیت نیروهای علمی، آینده کشور است. این مدل آموزشی که ترکیبی از نظریه و عمل است، میتواند الگویی موفق برای سایر مراکز آموزشی باشد.
ارسال دیدگاه