معاون استاندار و فرماندار ویژه مشهد:

امیدواریم تمام برنامه‌ریزی‌ها آینده نگر و دوراندیشانه باشد

تربت حیدریه(پانا) - معاون استاندار و فرماندار ویژه مشهد مقدس ضمن تبریک ایام شعبانیه و دهه فجر گفت: باید به همه عزیزانی که این فضای ناب را تعبیه کردند، تحسین گفت؛ ۵۳ هکتار زمین در دل شهر مشهد و در کنار بافت مسکونی داریم و امیدواریم تمام برنامه‌ریزی‌ها به نحوی باشد که آینده‌نگر و دوراندیشانه باشد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۴۶۲
لینک کوتاه کپی شد
امیدواریم تمام برنامه‌ریزی‌ها آینده نگر و دوراندیشانه باشد

صبح امروز مراسم افتتاح کارگاه ماشین‌آلات کشاورزی و رونمایی از اولین مجوز تولید نهال میوه کشور و کلنگ‌زنی ساختمان زراعت دبیرستان شهید یوسفی برگزار شد.
حسن حسینی همچنین به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری معتقد است و در این ایام باید یاد و خاطره شهدای امام عزیز را گرامی بداریم و برای مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور محترم آرزوی سلامتی داشته باشیم.
معاون استاندار به تغییر رویکرد خانواده‌ها در انتخاب رشته‌های تحصیلی اشاره کرد و افزود: زمانی ما اصرار می‌کردیم که دانش‌آموزان به فنی و حرفه‌ای بروند، اما خانواده‌ها اصرار داشتند فرزندانشان پزشک یا مهندس شوند. اکنون با تبدیل دو دبیرستان به هنرستان، این نشان‌دهنده تغییر تفکر مردم است.
وی تأکید کرد: افراد نخبه و باسواد، به ویژه در بخش کشاورزی، باید علم را در کنار کار یاد بگیرند. توجیهات فنی و اقتصادی در کشاورزی بسیار مهم است و اگر نتوانیم مدرن عمل کنیم، با بحران‌های انسانی مواجه خواهیم شد. حضور دانش‌آموختگان این مؤسسات می‌تواند در تعدیل این موضوعات مؤثر باشد.
فرماندار مشهد در پایان گفت: انقلاب ما انقلاب ارزشمندی است که باید از آن پاسداری کنیم. ما شاهد بودیم که در یک حادثه ناگوار، خدمتگزار ما به شهادت رسید، اما با اقتدار مقام معظم رهبری، انتخابات با موفقیت کامل برگزار شد.

تأکید معاون آموزش متوسطه خراسان رضوی بر لزوم توجه به هنرستان شهید یوسفی به عنوان الگوی کشوری در کشاورزی و دامپروری

معاون آموزش متوسطه استان خراسان رضوی با بیان اینکه این هنرستان دارای مصوبه شورای آموزش و پرورش است، اظهار داشت: مساحت فعلی هنرستان نسبت به مساحت اصلی آن کاهش یافته و اکنون تنها یک چهارم فضای اولیه را در اختیار داریم.
حسن عدالت‌جو افزود: این هنرستان با تمرکز بر رشته‌های مهم کشاورزی و امور دامی، توانسته است ۱۲۰۰ هنرجو را جذب کند.
عدالت جو همچنین بر لزوم توجه ویژه به این هنرستان تأکید کرد و گفت: انتظار داریم که تمامی دستگاه‌ها همکاری لازم را داشته باشند تا با توجه به ظرفیت نیروی انسانی و امکانات موجود، هنرستان شهید یوسفی به عنوان الگوی کشوری در زمینه امور دامی و کشاورزی معرفی شود.
معاون آموزش متوسطه در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری همه نهادها و پیروی از طرح توسعه، بتوانیم اتفاقات خوبی را برای آینده این هنرستان رقم بزنیم.

دبیرخانه کشاورزی با ۱۲۰۰ هنرجو و شش دپارتمان تخصصی در مسیر ارتقاء کیفیت آموزشی

دبیر دبیرخانه کشاورزی با اشاره به ساختار دبیرخانه کشاورزی بیان کرد: پردیس آموزش‌های کشاورزی چهار بخش دارد که شامل هنرستان‌های کشاورزی شهید یوسفی در شاخه فنی و حرفه‌ای، هنرستان کشاورزی در شاخه کاردانش، دبیرخانه کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست و مرکز رشد و کارآفرینی است.
سید محمد آقامیری افزود: این مرکز با ۱۲۰۰ هنرجو، بالاترین آمار هنرجویی را در هنرستان‌های کشاورزی کشور داراست و با مساحت ۵۳ هکتار مشهد، گلبهار، کلات و چناران را تحت پوشش قرار می‌دهد.
دبیر دبیرخانه کشاورزی ادامه داد: طرح جامع آموزشی که در سنوات گذشته طراحی شده، هدف اصلی آن ارتقاء کیفیت آموزشی است. این طرح یک چشم‌انداز ۲۰ ساله برای هنرستان‌ها در نظر گرفته که به هر مدیری این امکان را می‌دهد تا فاز به فاز آن را عملیاتی کند.
آقامیری همچنین از وجود شش دپارتمان تخصصی شامل ماشین‌های کشاورزی، زراعت، دامپروری، باغبانی، محیط زیست و منابع طبیعی و منابع غذایی خبر داد.
وی افزود: ساختمان‌های آموزشی متمرکز در هر دپارتمان تخصصی ایجاد شده و کارگاه‌های آموزشی نیز در کنار آن قرار دارند. این امر باعث می‌شود هنرجویان پس از ورود به دپارتمان تخصصی، تجربه‌ای عملی و آموزشی را کسب کنند.
دبیر دبیرخانه کشاورزی همچنین به اجرای طرح آموزشی ناب یا ناجیان بهره‌وری آب با حمایت شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: در این راستا، ۳۸ گلخانه فعال داریم که تمامی آنها کار تولیدی و آموزشی انجام می‌دهند.
آقامیری در پایان تأکید کرد: امیدواریم با تمرکز بر پتانسیل‌های موجود، الگویی برای سایر مراکز آموزشی در سطح کشور باشیم. همچنین برای تکمیل تاسیسات مورد نیاز ناب و ارتقاء کیفیت آموزش‌ها، به همت جمع خیرین و حمایت‌های لازم نیاز داریم.

تأکید بر توسعه زیرساخت‌های کشاورزی و محیط زیست با همکاری نهادها و خیرین

مشاور مدیر کل نوسازی  با اشاره به نیازهای زیرساختی در سال ۱۳۹۸، گفت: طرح جامعی تهیه و تدوین شد که با همکاری دیگران به تصویب مراجع استانی و کشوری رسید.

ابوالقاسم بابایی افزود: خوشحالیم که این هنرستان به عنوان نگینی در سطح استان و کشور شناخته می‌شود و برنامه‌ای بلندمدت برای نقش‌آفرینی در آموزش و پرورش و فراهم کردن فضای مناسب داریم.
مشاور مدیر کل نوسازی ادامه داد: امروز در ادامه نهضت سه‌شنبه‌های افتتاح، شاهد بهره‌برداری از بیش از ۷۰ پروژه و ۷۰۰ کلاس درس از روز دانش‌آموز ۱۴۰۲ هستیم. امیدواریم این نهضت ادامه یابد که نشان‌دهنده همکاری همه نهادها در شهر مشهد است.
بابایی تأکید کرد: شرایطی فراهم شده که با استفاده از ظرفیت‌های خیرین، قانون برنامه و بودجه و نگاه برنامه هفتم توسعه به فضای آموزشی، ساخت فضاهای آموزشی به عنوان زیرساختی ضروری در کشور مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت آموزش بهینه‌سازی منابع آبی در هنرستان‌های کشاورزی

جانشین مدیر عامل آب منطقه استان با تأکید بر اهمیت همکاری و همدلی در حل مسائل آب و کشاورزی گفت: آنچه ما را در کنار هم جمع کرده، یک نگاه فراتر از سازمان است. نگاهی که از جنس حل مسئله است و نیازمند همدلی فراتر از سازمان‌هاست.
علیرضا عامری افزود: باید اولویت‌ها را بشناسیم و بتوانیم گره‌گشایی کنیم. امروز در این نقطه، شاهد همکاری خیرین و برخی سازمان‌ها هستیم که بر اساس باورهای خود، هدفمند و با اراده کار می‌کنند.

عامری با اشاره به اهمیت مدیریت آب در کشاورزی، خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف آب یکی از فاکتورهای اصلی است. هیچ جایی بهتر از هنرستان کشاورزی برای آموزش نحوه استفاده بهینه از منابع آبی وجود ندارد.
جانشین مدیر عامل آب منطقه‌ای استان خراسان رضوی تأکید کرد: بیش از ۹۰ درصد آب شیرین ما در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، لذا هر اقدامی که در این راستا انجام شود، اقدامی به‌جا خواهد بود.
عامری در پایان با اشاره به تفاهم‌نامه‌های متعدد در دست اقدام، ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده نگران موضوع مصرف نادرست آب در کشاورزی نباشیم و با آموزش‌های صحیح، به سمت کشاورزی نوین حرکت کنیم.

گام مؤثر در تحقق اهداف نظام آموزشی و سند تحول بنیادین

در این مراسم، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۷ با بیان اینکه افتتاح این پروژه‌ها گامی مؤثر در راستای پیشبرد اهداف نظام آموزشی و به ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، از زحمات مدیران هنرستان شهید یوسفی تقدیر کرد و گفت: این هنرستان با ارائه حداقل ۵ رشته در هر یک از بخش‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش، پذیرای ۱۲۰۰ دانش‌آموز است که ۱۰۰ نفر از آنها به صورت شبانه‌روزی در این مرکز تحصیل می‌کنند.
رمضانعلی مسعودی نژاد افزود: در بازدیدهایی که داشته‌ام، راضی‌ترین دانش‌آموزان از نظر تحصیل و آینده خود را در اینجا دیده‌ام. بسیاری از فارغ‌التحصیلان این هنرستان اکنون در بازار کار مشغول به فعالیت هستند و این نشان‌دهنده کیفیت آموزشی بالای این مرکز است.
مدیر ناحیه ۷ آموزش و پرورش همچنین بر لزوم همکاری ادارات مربوطه برای رشد و شکوفایی فعالیت‌های کشاورزی و دامداری تأکید کرد و گفت: این هنرستان به عنوان یک مرکز کامل کشاورزی با کارگاه‌ها و مراکز مختلف، در حال حاضر به صورت تجمیع فعالیت می‌کند و ان‌شاءالله با همکاری همه، می‌توانیم این مرکز را بیش از پیش توسعه دهیم.

 

خبرنگار : مهشید مسعودنژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار