معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری:

تشکل‌های دانش‌آموزی، بستری برای کنشگری فعال دانش‌آموزان در مدیریت برنامه‌های مدرسه هستند

شهرکرد (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان چهارمحال‌وبختیاری،بر اهمیت تعریف فرصت‌ها و ایجاد قالب‌های تشکلی برای جذب حداکثری دانش‌آموزان در فعالیت‌های گوناگون تأکید کرد و این تشکل‌ها را بازوی اصلی کنش‌گری دانش‌آموزان در مدارس خواند.

کد مطلب: ۱۶۲۴۸۰۶
لینک کوتاه کپی شد
تشکل‌های دانش‌آموزی، بستری برای کنشگری فعال دانش‌آموزان در مدیریت برنامه‌های مدرسه هستند

ذوالفقار علیخانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان چهارمحال‌وبختیاری؛ در حاشیه نشست با هیئت اندیشه ورز و با اشاره به اهمیت مشارکت دانش‌آموزان در مدیریت فعالیت‌های مدرسه گفت: یکی از فرصت‌هایی که در اختیار  آموزش‌وپرورش است، تعریف کردن فرصت‌ها و ایجاد قالب‌هایی است که دانش‌آموزان بتوانند فعالیت‌های متنوعی در مدارس داشته باشند.خوشبختانه در نهاد آموزش وپرورش برای هر فکر و سلیقه‌ای تشکلی وجود دارد، مثل سازمان دانش‌آموزی، بسیج دانش‌آموزی، اتحادیه دانش‌آموزی که این تشکل‌ها بازوی اصلی کنش‌گری دانش‌آموزان در مدارس هستند. و باید در تصمیم گیری‌های آموزشی و پرورشی از ظرفیت این تشکل‌ها استفاده شود.

وی افزود: هدف اصلی تشکل‌ها این است که هر کدام از دانش‌آموزان متناسب با علایق و سلایق خود جذب این تشکل‌ها شوند و خودشان بتوانند در مدرسه کنشگری کنند و تمام فعالیت‌های فرهنگی، تربیتی و مناسبتی  را  مدیریت نمایند. و این امر قطعا موجب رشد همه‌جانبه شخصیت آنان می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل گفت :  این نشست با نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی به منظور تبیین  و تشریح برنامه‌ها و چگونگی همکاری تمام تشکل‌ها و ارگان‌ها  در مورد برنامه ۱۳آبان  است.

علیخانی در پایان خاطرنشان کرد: باید یکی از مهم‌ترین مباحث در همه‌ی نهادها،  برنامه‌ریزی برای برگزاری یک ۱۳ آبان پرشور،  جذاب و متفاوت‌تر از سال‌های گذشته باشد، که ما هم در این نشست با ایده‌ها و نظرات خود دانش‌آموزان تشکل‌های مختلف، برای این یوم‌الله برنامه‌ریزی‌های انجام دادیم.

 

خبرنگار : لاله لایقی, پردیس خسروی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار