مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز:

۳۰۰ محله عضو قرارگاه اجتماعی می‌شوند

مشکلات به دست مردم رفع می‌شود نه مسئول

کرج (پانا) - دبیر قرارگاه اجتماعی استان البرز از عضویت ۶۷ محله در قرارگاه اجتماعی تاکنون خبر داد و گفت با دستور استاندار تمامی محله‌ها می‌توانند عضو قرارگاه اجتماعی شوند که در مجموع عضویت ۳۰۰محله در دستورکار قرار گرفته است.

کد مطلب: ۱۵۴۵۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد
۳۰۰ محله عضو قرارگاه اجتماعی می‌شوند

محمد جواد کاظمینی در نشست با خبرنگاران قرارگاه اجتماعی استان البرز اظهار کرد: ابتدا تأسیس قرارگاه اجتماعی استان البرز ۵۵ محله عضو قرارگاه بودند که به ۶۷محله افزایش داشت و با دستور استاندار تمامی محله‌ها می‌توانند عضو قرارگاه اجتماعی شوند و در مجموع عضویت ۳۰۰محله در دستور کار قرار گرفته است همچنین طرح خواهر خواندگی محلات مطرح و قرار است محله‌های قوی با محله‌های ضعیف خواهر خوانده شوند.

وی در ادامه اضافه کرد: در هیأت دولت طرح قرارگاه اجتماعی تصویب و به تمامی استان‌ها ابلاغ می شود و قرارگاه اجتماعی استان البرز یک افتخار در سطح ایران است که باتوجه به اخبار منفی جامعه قرارگاه اجتماعی از آن جلوگیری و اخبار واقعی را منتشر و مطالبه مردم را رفع می‌کند.

کاظمینی هدف از ایجاد قرارگاه اجتماعی حل مشکلات مردم خواند و افزود: قرارگاه اجتماعی یک هدف مهم را پیگیری می‌کند و هدف آن استفاده از مشارکت مردمی برای حل مشکلات مردم است و افق دید قرارگاه اجتماعی براساس بیانیه گام دوم انقلاب و استفاده از پتانسیل مردم است که با کمک مردم مشکلات حل می‌شود.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز استفاده از حلقه‌های مردمی برای حل مشکلات را تاثیرگذار دانست و ادامه داد: حلقه‌های میانی و مشارکت مردمی اولویت و راهکارهای درست را جلوی پای دولت و ادارات می‌گذارند. یکی از مشکلات مهم کشور اقتصاد است و باید از حلقه‌های میانی تخصصی اقتصاد برای رفع مشکلات اقتصادی استفاده شود تا مسیر درست را نشان و هموار سازند.

کاظمینی با بیان اینکه نقش استاندار در ایجاد قرارگاه اجتماعی آشکار بود گفت: مهم‌ترین پتانسیل موفقیت طرح قرارگاه اجتماعی پایبندی استاندار و کمک استاندار آشکار ایشان بود.شاخص‌های بسیاری برای محله‌های محروم وجود دارد که محرومیت‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله اجتماعی، عمرانی ،بهداشتی و خدماتی سرفصل‌های شاخص‌های محله‌های هدف بود.

وی در ادامه افزود: ۱۱کمیته برای محرومیت‌زدایی محله‌های قرارگاه اجتماعی با عضویت ۶۰دستگاه در استان ایجاد شد که می‌توان به کمیته مسکن،جوانان و آموزش اشاره کرد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز بیان کرد: کمیته اطلاع رسانی در قرارگاه اجتماعی وظایف مهمی از جمله اطلاع‌رسانی و ایجاد پل ارتباطی میان مردم و دستگاه‌ها دارد و در حوزه اطلاع‌رسانی به شدت ضعف عمل کرده است که خبرنگاران محله‌ها باید محله را پس از مشکلات مقایسه و منتشر کنند.

دبیر قرار گاه اجتماعی استان البرز در پایان از اقدامات قابل توجه قرارگاه اجتماعی در حصار مثال زد و خاطرنشان کرد:محله خط ۴حصار جزو محله‌های به شدت ضعیف بود و با کمبود زیر ساخت‌های اولیه مواجه بود .پس از ایجاد قرارگاه اجتماعی موضوعات اولویت‌دار مهم مردم رفع شد که می‌توان به ساخت ۲ عدد مدرسه، مرکز جامع سلامت، رفع مشکل فاضلاب اشاره کرد.

خبرنگار : دانش‌آموز: امیررضا خروطی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار