حاجی میرزایی: نباید تربیت دانش آموزان به حاشیه برود

گرگان(پانا) - وزیر آموزش و پرورش در دیدار با امام جمعه گرگان تاکید کرد که تربیت دانش آموزان نباید به حاشیه برود.

کد مطلب: ۹۶۱۹۶۷
لینک کوتاه کپی شد
حاجی میرزایی: نباید تربیت دانش آموزان به حاشیه برود

به گزارش خبرگزاری پانا چهارشنبه ۲۴ مهرماه ۹۸ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در آغازین ساعت سفر خود به استان گلستان با آیت الله سید کاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان دیدار و گفتگو کرد.
امام جمعه گرگان در این دیدار ضمن خوش آمد گویی به وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش در بین دستگاه های کشور در بالاترین درجه اهمیت است زیرا دستگاهی است که شخصیت انسان‌ها با آن شکل می‌گیرد.
وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مسئولیت های اصلی شما در دو بعد آموزشی و پرورشی است ولی شرایط امروز کشور ما احتیاج به این دارد که دانش آموزان برای به دوش گرفتن بار سنگین مسئولیت آینده کشور آماده باشند.

وی همچنین بیان داشت: یکی از علایق بنده شرکت در گفتمان های دانش آموزی است.

آیت الله نورمفیدی درادامه افزود: در بعد پرورشی باید بر تعلیم قرآن تاکید نمود ولی آنچه که اهمیت فراوان دارد این است که ایمان به خدا در دل همه دانش آموزان نهادینه شود زیرا انسان ها را برای زیست موثرتر، تربیت کنیم. آموزش نباید صرفاً حافظه محور باشد و نباید تربیت به حاشیه برود.نیاز داریم تا آموزش دانش‌آموزان از حافظه محوری به آموزش مهارت ها تغییر یابد.
وی آماده سازی دانش آموزان برای ساخت آینده کشور را یک ضرورت دانست و گفت: در این بین نقش معلمان بسیار کلیدی است و ضرورت دارد تا معلمان از نظر معیشت تامین گردند و به منزلت اجتماعی آنها توجه ویژه شود.

وزیر آموزش و پرورش نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از بیانات آیت الله نورمفیدی گفت: بعد از انقلاب فرصت آموزش در سراسر کشور ایجاد گردید و بیش از ۹۸ درصد از افراد لازم التعلیم در داخل کشور امکان آموختن را پیدا کردند. وی ادامه داد: اما این خوان گسترده ضروریات دیگری هم دارد و آن این است که فرصت ها باید به لحاظ کیفی نیز عادلانه باشد.
وی ضمن پر اهمیت خواندن سند تحول بنیادین با اشاره به ساحت های ششگانه سند گفت: تمهیداتی در این سند اندیشیده شده که باید اجرایی شود زیرا مهمترین کارکرد تعلیم و تربیت آماده کردن افراد برای پذیرش مسئولیت اجتماعی برای ساخت آینده کشور است همانطور که در دنیا نیز بر آموزش‌های عمومی و مهارت های اجتماعی تاکید دارد.
حاجی میرزایی ادامه داد: بر اساس ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین، از پایه اول تا دوازدهم هدف‌گذاری های مختلف انجام شده و تاکید بر این است که آموزش‌های مهارتی مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: برای استقرار سند تحول بنیادین باید یک گفتمان عمومی در جامعه به ویژه در فرهنگیان ایجاد شود.

حاجی میرزایی در خصوص کنکور اینگونه بیان داشت : نباید برآیند آموزش ۱۲ ساله دانش آموزان در کنکور تجلی یابد.
وی افزود: انتهای فرایند آموزش در طی ۱۲ سال باید مهارت‌آموزی در رشته‌های مختلف باشد که اگر این امر نباشد همه آمال و آرزوی دانش آموزان در کنکور متجلی می شود.
وی ادامه داد: رئیس‌جمهور محترم نیز بر آموزش مهارت ها تاکید دارند.15 میلیون دانش‌آموز متاثر از جریان نظام تعلیم و تربیت هستند و آینده ایران را در آموزش و پرورش رقم می‌زند و این امر مسئولیت خطیر آموزش و پرورش را نشان می‌دهد.
حاجی میرزایی افزود: معیشت و منزلت معلمان هم دو مقوله مورد توجه ما است و برای اینکه معلم بهتر عمل کند ما باید در این دو حوزه برنامه داشته باشیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار