معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی: بازگشت کارخانه‌ها به چرخه تولید از اولویت‌های دولت است

تبریز (پانا) - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از چند واحد تولیدی، کشاورزی و صنعتی در شهرستان مرند، تأکید کرد: بازگشت کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی مشکل‌دار به چرخه تولید از اولویت‌های دولت است.

کد مطلب: ۹۵۱۹۱۰
لینک کوتاه کپی شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی: بازگشت کارخانه‌ها به چرخه تولید از اولویت‌های دولت است

علی جهانگیری با حضور در کارخانه «کف سرام تبریز» در جریان روند فعالیت این کارخانه که پس از چندین سال تعطیلی، دوباره به چرخه تولید بازگشته است، قرار گرفت.

وی در ادامه از شهرک دامپروری شهر یامچی که درزمینی به مساحت ۱۵۷ هکتار در اراضی ملی واقع در حومه روستاهای مرکید، گله‌بان و شهر یامچی احداث شده است، بازدید کرد.

این شهرک با هدف استقرار 150 واحد دامداری و اشتغال سالم برای ۵۵۰ نفر به طور مستقیم و 1۴۰۰ نفر به طور غیرمستقیم ایجاد شده است.

زمین زراعی قرخلار از اراضی منابع طبیعی به مساحت ۳۸۰ هکتار، یکی دیگر از پروژه‌هایی بود که معاون استاندار با حضور در این محل، به بررسی وضعیت آن پرداخت.

۱۱ حلقه چاه عمیق که ۲ حلقه آن در حال بهره برداری است و ادوات و ماشین آلات کشاورزی از جمله امکانات این زمین زراعی است.



جهانگیری در ادامه از مجتمع کشت و صنعت حاج عباس عابدینی در روستای دولت آباد بازدید کرد.

این مجتمع برای اولین بار در شمال غرب کشور اقدام به کشت کلزا کرده و از بزرگ‌ترین مجتمع‌های کشت و صنعت در منطقه به شمار می‌رود.

بازدید از یکی از باغ‌های نمونه پسته شهر یامچی از دیگر برنامه‌های معاون اقتصادی استاندار در سفر به شهرستان مرند بود.

شهر یامچی در سال‌های اخیر به یکی از قطب‌های نمونه کاشت و تولید پسته تبدیل شده است.


آخرین واحدی که مورد بازدید معاون استاندار قرار گرفت، واحد تولید فرآورده‌های لبنی با ظرفیت 50 تن در روز بود که علی‌رغم بازگشت به عرصه تولید، با مشکلاتی روبه روست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی هدف از این بازدیدها را فعال کردن ظرفیت واحدهای تولیدی اعلام کرد و گفت: تلاش می‌کنیم واحدهای راکد مانده و تعطیل را دوباره به چرخه تولید بازگردانیم.

علی جهانگیری با اشاره به شهرک دامپروری مرند، اظهار داشت: این شهرک دامپروری از دهه ۷۰ شناسایی شده اما تاکنون بلااستفاده مانده است اما سرمایه گذار جدیدی اعلام آمادگی کرده و تلاش می‌کنیم با راه اندازی و احداث این شهرک، در جهت افزایش اشتغال زایی در شهرستان گام برداریم.

وی همچنین ابراز داشت: کارخانه تبریز کف نیز که به تازگی بعد از چند سال تعطیلی، شروع به کار کرده، نیاز به نوسازی دارد که از این کارخانه حمایت خواهیم کرد تا از این طریق ضمن افزایش تنوع تولید، در افزایش میزان اشتغال نیز مؤثر باشد.

معاون استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به ظرفیت بلااستفاده زمین زراعی منابع طبیعی گفت: تلاش می‌کنیم این زمین زراعی چند صد هکتاری مورد بهره برداری قرار بگیرد تا از این فرصت در جهت ایجاد شغل استفاده کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار