علت عدم احداث بیمارستان شهر جدید سهند از زبان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز

سال گذشته از ۱۲۲ مورد مرگ مغزی، تنها خانواده ۲۲ نفر به اهدای عضو رضایت دادند

تبریز (پانا) - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در حالی که مجوز تاسیس بیمارستان برای شهر جدید سهند، صادر شده بود، کلنگ این بیمارستان در شهرک خاوران زده شد.

کد مطلب: ۹۱۳۵۵۶
لینک کوتاه کپی شد
علت عدم احداث بیمارستان  شهر جدید سهند از زبان  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز

حجت پورفتحی در نشست خبری با بیان این مطلب اظهار کرد: با وجود رقبای بسیار، یکی از راه‎های مقابله با تحریم‎ها جذب توریست به ویژه توریست سلامت است.

وی در ادامه با اشاره به توسعه فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طول پنج سال گذشته و بهبود روند ارائه خدمات به بیماران، گفت: تعداد تخت‌های فعال بیمارستان های استان از پنج هزار و 64 تخت در سال 92 به شش هزار و 204 تخت رسیده است و طبق نیازسنجی‌ها هم اکنون در تبریز به دو هزار تخت نیز نیاز داریم.

وی از تلاش برای به بهره‎‌برداری رساندن بیمارستان 540 تختخوابی کودکان تبریز خبر داد و افزود: بخشی از بیمارستان کودکان کنونی، فرسوده بوده و قابل استفاده نیست و با افتتاح بیمارستان جدید، تمامی بخش‌ها به ساختمان جدید منتقل می‎شود.

پورفتحی، تعداد تخت‌های ویژه در سال 92 را 523 تخت عنوان کرد و گفت: تعداد تخت‌های ویژه در سال 97 به 824 عدد رسیده و رشد 57 درصدی داشته است، هزینه ایجاد تخت نیز افزایش شش برابری نسبت به سال 92 دارد.

وی با بیان اینکه با وجود 1600 بیمار دیالزی در استان، نسبت تخت به بیمار دیالیزی در استان ما یک به چهار و بالاتر از میانگین کشوری است، بیان کرد: تعداد تخت‌های دیالیز نیز نسبت به سال 92 رشد 74 درصدی داشته و به 349 مورد رسیده است.

وی از افزایش 10 درصدی پذیرش بیماران در سال گذشته خبر داد و گفت: سال گذشته، حدود 52 میلیارد تومان نیز به هفت استان مجاور از جمله ارومیه، کردستان، زنجان، اردبیل، خوی، خلخال و سراب ارائه خدمات کردیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه راه‌اندازی بخش پیوند کبد را از دیگر موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد و افزود: انجام شش پیوند موفقیت آمیز کبد و پنج پیوند موفقیت آمیز قلب و افزایش تعداد پیوند کلیه از مورد مرگ مغزی از دستاوردهای دانشگاه در زمینه درمان است.

وی اضافه کرد: سال گذشته از 122 مورد مرگ مغزی، تنها خانواده 22 نفر نسبت به اهدای عضو عزیزانشان اعلام رضایت کردند و امیدواریم فرهنگ‌سازی برای ترویج فرهنگ اهدای عضو صورت بگیرد.

احداث بیمارستان در شهر سهند به شرطی برای اشخاص حقیقی مقدور است که 50 الی 100 تخت آن با تعرفه دولتی ارائه خدمات کند

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تاسیس بیمارستانی 300 تخت‌خوابی در شهر جدید سهند را تامین اجتماعی عهده‌دار شده بود، بیان کرد: در حالی که مجوز تاسیس بیمارستان برای شهر جدید سهند، صادر شده بود، کلنگ این بیمارستان در شهرک خاوران زده شد، احداث بیمارستان در این منطقه به شرطی برای اشخاص حقیقی مقدور است که 50 الی 100 تخت آن با تعرفه دولتی ارائه خدمات کند.

پورفتحی در ادامه با بیان اینکه موافق استفاده از کارتخوان در مطب‌ها هستیم، گفت: مردم نیز باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند، استفاده از این روش باعث کاهش آسیب‎هایی مانند دریافت زیرمیزی می‎شود، در راه اثبات زیرمیزی گرفتن به جایی نرسیده‎ایم و این مورد نیز مانند سایر آسیب‎ها گاهی اوقات اتفاق می‎افتد.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تلاش برای ساماندهی مراکز طب سنتی و عطاری‎ها خبر داد و افزود: هم اکنون دو مرکز مجوزدار در ساختمان بهاران و مرکز آموزشی درمانی اسدآبادی تبریز در این زمینه فعال هستند و تلاش می‎کنیم تا با بهره‎گیری از متخصصان طب سنتی دو مرکز مجاز دیگر ایجاد کنیم.

وی در پایان از به بهره‌برداری رسیدن حدود 60 پروژه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طول ماه آتی خبر داد و خاطرنشان کرد: افتتاح بخش بیماران مزمن روانی در آسایشگاه جزامیان تبریز بخشی از این پروژه‌هاست.

تعداد بیمارستان‎های دولتی، خصوصی و تحت نظارت ارگان‎های خاص در تبریز 43 مورد است

محمد رضا شیخ، مدیر نظارت، اعتبار بخشی و صدور پروانه درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه این نشست با بیان این که تعداد بیمارستان‎های دولتی، خصوصی و تحت نظارت ارگان‎های خاص در تبریز 43 مورد است، گفت: حدود شش هزار موسسه و مطب مجوزدار نیز در حال فعالیت هستند و مردم می‌توانند شکایات خود در حوزه دارو و درمان را با تماس با سامانه 190 یا با نوشتن نامه مکتوب و تحویل به معاونت درمان دانشگاه، منعکس کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار