رئیس پلیس فتا استان البرز: مراقب سایت‌ها ولینک‌های آلوده کننده باشید

کرج (پانا ) - تهدیدات آنلاین از طریق وب‌سایت‌های آلوده، کاربران زیادی را در معرض خطر قرار می‌دهد، وب سایت‌های آلوده با استفاده از بدافزارهای مخرب مانند ویروس‌ها، کرم‌ها، تروجان‌ها و ... که با روش‌ها و مکانیزم‌های مختلفی توسط هکرها انتشار می‌یابد، اقدام به انجام عمل مجرمانه می‌نمایند.

کد مطلب: ۹۰۵۲۴۴
لینک کوتاه کپی شد
رئیس پلیس فتا استان البرز: مراقب سایت‌ها ولینک‌های آلوده کننده باشید

سرهنگ محمد اقبالی ، رئیس پلیس فتا استان البرز ، در خصوص تهدیدات آنلاین اظهار داشت: استفاده از کدهای مخرب برای به دام انداختن کاربران و به سرقت بردن اطلاعات ذخیره شده در سیستم ها از شگردهای هکرهاست.

وی افزود: برخی از بدافزارها و ابزارهای جاسوسی مخفی در وب­‌سایت‌­ها وجود دارد که شناسایی آن‌ها از طریق کاربر ممکن نیست. وب‌سایت­‌هایی هستند که ظاهری موجه و خوب دارند و در ظاهر فعالیت مجاز انجام می­‌دهند ولی در پشت صحنه خدماتی که ارائه می­‌کند می‌­تواند برای کاربران مضر باشد.

در ادامه سرهنگ اقبالی بااشاره به وب­سایت­‌هایی که واقعاً فعالیت مجاز دارند گفت این وب سایت ها مورد اعتماد میلیون‌ها کاربر می­‌باشند ولی در برخی از وب ­سایت‌­های ناشناس بر اثر خطاهای انسانی و عدم رعایت اصول ایمنی و امنیتی، هکرها با روش‌های مختلف اقدام به اجرای کدهای مخرب روی رایانه‌­ی کاربران می‌­نمایند و اطلاعات کاربران را به سرقت می‌­برند و یا دیگراعمال مجرمانه را انجام می‌دهند .

رئیس پلیس فتا استان البرز در ادامه افزود: با توجه به اینکه امنیت هیچگاه صد درصد نیست و اگر بخواهیم همیشه در مقابل تهدیدات و خطرات وب‌سایت‌های آلوده امنیت کامل داشته باشیم، باید تلاش کنیم که با افزایش آگاهی علاوه بر استفاده از فن‌آوری‌های روز به حداکثر امنیت برسیم.

وی اضافه کرد: هکر‌ها جهت نفوذ به رایانه و سرقت اطلاعات کاربران وب‌سایت‌ها از هر روشی استفاده می‌کنند به عنوان مثال جعل وب‌سایت‌ها، استفاده از فایل‌های فلش مخرب در وبسایت‌ها، کوکی ها، لینک‌های کوتاه شده که توسط هکرها ایجاد می‌شود تا کاربران را به مکان‌های نامشخص هدایت کنند مثل بدافزارهایی که توسط هکرها درنرم افزارها، فیلم‌ها، موزیک‌ها و عکس‌ها مخفی می‌نمایند و تجهیزات را آلوده می‌کنند.

سرهنگ اقبالی در توصیه به شهروندان جهت حفظ امنیت در مقابل سایت های مخرب و آلوده گفت: یک سیستم بدون وجود یک فایروال ، در مقابل مجموعه ای گسترده از برنامه های مخرب آسیپ پذیر است و می‌بایست نسبت به فعال‌سازی آن اقدام کنید.

وی افزود: با استفاده از مرورگرهای مناسب و رعایت تنظیمات امنیتی مرورگرها و ایجاد محدودیت‌هایی در استفاده از وب‌سایت‌ها، می‌توانید از دام مجرمین در امان بمانید.

وی در ادامه گفت: همواره آنتی ویروس خود را به روز نگه دارید و بصورت مرتب ترافیک دریافت و ارسال اطلاعات خود را چک کنید.

سرهنگ اقبالی در خصوص افزایش امنیت خود در سیستم‌های رایانه‌ای اضافه کرد: دانلودهای خود را از منابع رسمی انجام داده و از مراجعه به سایت‌ها و صفحات با هویت نامعلوم بپرهیزید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار