
پانا اجتماعی
استاندار تهران:
ساخت و ساز در بستر رودخانهها عامل اصلی خسارت سیل فیروزکوه است
ساخت و ساز در بستر رودخانهها عامل اصلی خسارت سیل فیروزکوه است

تهران (پانا) - استاندار تهران رعایت نکردن اصول ساخت و ساز در بستر رودخانهها یا مسیر حرکت آب را عامل اصلی ایجاد خسارتهای مادی هنگام وقوع سیل خواند و اعلام کرد، خدمت رسانی به آسیب دیدگان در سیل فیروزکوه با تمام قوا انجام میشود.
علیرضا فخاری روز جمعه در حاشیه بازدید از روستای سیل زده ترودِ شهرستان فیروزکوه در جمع خبرنگاران گفت: با بارش نزولات آسمانی در شرق استان تهران طی سه روز گذشته شاهد حوادثی بودیم که منجر به وقوع سیل شد.
وی ادامه داد: از همین جا توصیه می کنم به همکاران در حوزه بنیاد مسکن که حتما نظارت عالیه بر چگونگی ساخت وساز در روستا ها داشته باشند.
استاندار تهران توضیح داد: در بازدید از روستای ترود شاهد بودیم که خانه ها در مسیر مسیل ساخته شده و مالکان توضیح دادند که در طرح تفضیلی که برای طرح هادی داشتند از سوی بنیاد مسکن اجازه ساخت و ساز صادر شده است.
فخاری ادامه داد: به همکاران بنیاد مسکن تذکر می دهم که نظارت عالیه را برای جلوگیری از ساخت و ساز در مسیر حرکت آبهای فصلی و بارانهای حاره ای بیشتر کنند.
وی افزود: در شهرستان فیروزکوه در روستای حبله رود؛ ارجمند؛ پشتکوه روستاهای زیادی در معرض سیلاب قرار گرفتند به لحاظ مسائل سازندی آبرفتی هستند وبه محض بارش سنگین شن و ماسه حرکت می کنند ومشکلات زیادی فراهم می شود.
استاندار تهران اظهار داشت: در سیلاب سه روز اخیر تلفات جانی نداشتیم اما در حوزه مادی ۱۰۰ راس گوسفند در سیلاب اخیر تلف شدند و بخشهایی از یک مرغداری آسیب دیده است.
فخاری ادامه داد: بخشی از علوفه دامدارن که آماده سازی شده بودو در حال انتقال به انبارها بودند نیز از بین رفت وبرای جبران خسارت وارده با وزیر جهاد کشاورزی برای تامین علوفه دامداران برای فصل جاری و آینده صحبت کردیم ،قول مساعد دریافت شد تا بخشی از مشکلات دامداران مرتفع شود.
وی با بیان اینکه توصیه هایی انجام شد تا بتوانیم از سیلابهای بعدی جلوگیری کنیم، یادآور شد: راه و چاره جبران آینده برای جلوگیری از سیلابی شدن در این روستا، اجرای پروژه دیواره ای است که در پشت روستا اجرا شود و مقرر شد از محل اعتبارات به فوریت تخصیص داده شود و اجرای این در دستور کار قرار گیرد.
استاندارتهران با اشاره به درگیر شدن بخش جنوبی شهر فیروز کوه در سیل اخیر، اظهار داشت: به دلیل رعایت نکردن حریم رودخانه که شاید در سنوات گذشته اتفاق افتاده در بارش سنگین، دیواره های حایل رودخانه توان وظرفیت لازم را برای هدایت آب نداشته و سرریز شدند.
فخاری ادامه داد: آب از رودخانه سرریز و به داخل منازل مردم رفته و به بخشی از اثاثیه آنها خسارت زده ، متاسف شدیم و به دنبال راهکارهای جبرانی هستیم و با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (رض) تماس گرفتیم، قول مساعد دادند که همکاری کنند.
وی یادآور شد: مقرر شد تا تیمی اعزام شود و برای بخشی از جامعه هدفی که به لحاظ دهک های پایین توان جبران ندارند کمک کنند تا رفع مشکل شود.
استاندار تهران گفت: ساخت دیوار حائل در روستای ترود از فردا پس از مطالعات محیطی و نقشه برداریو پس از کندن نهرها با دستگاه اجرا و انجام می شود.
شهرستان فیروز کوه با جمعیت ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در فصول مختلف سال در شرق پایتخت قرار دارد.
-
اهدای خون، تبلور زیبای انسانیت و مهرورزی است
-
آموزش ریاضی، دانشی پیوسته است که هر مفهوم آن بر پایه مفاهیم دیگر استوار است
-
ایام تابستان فرصت مناسبی برای شکلدهی مسائل اعتقادی و پرورشی است
-
امدادرسانی به ۳۰۳۵ نفر در سیل و آبگرفتگی اخیر؛ ۱۴ نفر جان باختند
-
شناسایی 25 هزار خانه خالی در استان تهران
-
هدف از تشکیل اتحادیه انجمنهای اسلامی وحدت، هماهنگی و حراست از دستاوردها و تحقق آرمان انقلاب اسلامی است
-
روایت دانشآموزخبرنگار پانا از روند عملیات امدادرسانی به یکی از واحدهای مسکونیِ سیلزده در فیروزکوه/فیلم
-
گلایه مردم از ازدیاد جمعیت و نبود سرفاصلههای لازم در مسیر راهآهن تهران - پیشوا
-
روز جهانی صنایعدستی، نمادی از هویت ملی و فرهنگی ملل مختلف دنیا است
-
سیل فیروزکوه تلفات جانی نداشت؛ تلف شدن ۱۰۰ رأس گوسفند
-
حضور میدانی استاندار تهران و نظارت بر عملکرد دستگاههای خدمت رسان به شهروندان سیل زده در فیروز کوه
- 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- 2- نظرات حاوی مطالب توهینآمیز یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمیشود.
- 3- نظرات پس از تایید منتشر میشود.