
پانا آموزش و پرورش
تشریح فعالیتهای انجام شده در راستای اجرای بسته تحولی خوانا
تشریح فعالیتهای انجام شده در راستای اجرای بسته تحولی خوانا

تهران (پانا) - معاون آموزش ابتدایی درگفتگو با مجله خبری، تحلیلی و تصویری نگاه به تشریح فعالیتهای انجام شده در راستای اجرای بسته تحولی خوانا پرداخت.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده درگفتگو با مجله خبری، تحلیلی و تصویری نگاه به تشریح برنامهها و فعالیتهای انجام شده در راستای اجرای بسته تحولی خوانا پرداخت.
براین اساس؛ بسته تحولی عبارتند از؛ مجموعهای از برنامهها، فعالیتها و اقدامات منسجم و یکپارچه منبعث از راهکارها و برنامه زیرنظامهای ششگانه سند تحول که قابلیت تحقق اهداف عملیاتی و چرخشهای تحول آفرین را دارد و زمینه ساز تربیت متوازن تمام ساحتی دانش آموزان، برای پاسخگویی به نیازها و مسائل اساسی نظام تعلیم وتربیت رسمی عمومی در مدت زمان معین میباشد و همچنین بستر جلب مشارکت جامعه و عوامل سهیم و موثر را فراهم میآورد.
درتدوین بستههای اجرایی تحولی، شاخصهای هفتگانه؛ تحول آفرین بودن، تحقق پذیر بودن، شوق انگیز بودن، سنجش پذیر بودن، زود بازده بودن، فراگیر بودن و مدرسه محور بودن مورد توجه بوده است.
گفتنی است بهبود و ارتقای مهارتهای چهارگانه زبانی و آداب و مهارتهای زندگی دانش آموزان گروه نمونه از نتایج مستقیم و یادگیریهای دروس دیگر از نتایج غیرمستقیم این طرح در کوتاه مدت است لذا راهکارهای بومی و ملی نیز برای ارتقای این مهارتها ارائه میشود.
همچنین با اجرای طرح در جامعه آموزش ابتدایی، جایگاه جمهوری اسلامی ایران درآزمون بین المللی سواد خواندن و نوشتن ارتقا می یابد و دانش آموزان ایرانی به جایگاه واقعی خود در سطح جهانی دست پیدا کنند و این از نتایج میان مدت طرح خواناست.
یادآوری می شود دستاوردهای این طرح باعث تقویت زبان ملی در مناطق دوزبانه، توسعه عدالت آموزشی وتربیتی و تقویت هویت اسلامی-ایرانی در کشور خواهد شد و کشور با دانش آموختگانی فرهیخته از نظر تحصیلی و اجتماعی به سمت آینده حرکت میکند و این از نتایج بلند مدت طرح خواناست.
معاون آموزش ابتدایی با تشریح فعالیت ها در این برنامه اظهارکرد: در طرح خوانا که در 5 درصد مدارس ابتدایی کشور در حال اجراست، آموزشهای لازم به آموزگاران مجری طرح ارائه و برنامه افتتاحیه این طرح با حضور وزیر آموزش و پرورش در اول دی ماه برگزار شد.
حکیم زاده افزود: در این طرح به دنبال ارزشیابی سنتی نیستیم بلکه انتظار می رود مهارت های نوشتن، خواندن، صحبت کردن و گوش کردن را که از اهداف این طرح است، در رفتار دانش آموزان محقق شود و تربیت دانش آموزانی با اعتماد به نفس بالا از نتایج اجرای این طرح باشد.
-
از جذب ۸ هزار مربی تربیتی تا بازگشت مالکیت اردوگاه شهید باهنر به آموزش و پرورش
-
از تحول در تشکیلات پیشتازان تا تاکید بر تشکیل سازمان صنفی نظام معلمی
-
از واریز برای حقالتدریسیها تا جزئیات استخدامهای جدید
-
جزئیات فعالیت مهدهای کودک در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودکان
-
تعطیلی مدارس رشد اجتماعی دانشآموزان را با اخلال مواجه میکند
-
مجتمع گلهای نمونه ورامین منتخب جشنواره مدرسه پویا شد
-
غربالگری بینایی کودکان 3 تا6 سال در ورامین
-
بسته تحولی خوانا به دنبال چیست؟
-
راهبران بهترین، کیفی ترین و دلسوزترین نیروهای آموزش و پرورش هستند
-
انفرادی شدن امر آموزش از فرصتهای ایجاد شده در آموزش مجازی است
- 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- 2- نظرات حاوی مطالب توهینآمیز یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمیشود.
- 3- نظرات پس از تایید منتشر میشود.