نوید استاندار برای رشد ۷ درصدی محصولات کشاورزی مازندران

ساری (پانا) - استاندار مازندران با اشاره به ایبنکه پیش بینی شده میانگین رشد ۶ الی ۷ درصدی در محصولات مجموعه بخش کشاورزی را شاهد باشیم، اعلام کرد که از دستگاه‌ها برای این که این اهداف قابل تحقق باشد خواسته شد تا برنامه عملیاتی خود را ارایه دهند.

کد مطلب: ۱۰۷۴۸۵۷
لینک کوتاه کپی شد
نوید استاندار برای رشد ۷ درصدی محصولات کشاورزی مازندران

به گزارش روابط عمومی استانداری، احمد حسین‌زادگان در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه برنامه‌های عملیاتی و زمان‌بندی شده پیرامون جهش تولید با افق ۱۴۰۰ در چهار بخش صنعت و معدن و تجارت، ‌کشاورزی (شیلات و منابع طبیعی) و گردشگری در مازندران اجرایی می شود، خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری اولویت های اصلی ما بازگشت به دوران قبل از کرونا است و با توجه به خسارات فراوان واردآمده به حوزه گردشگری می بایست با نگاه حفظ وضع موجود و ارتقاء به نقطه مطلوب برسیم.

وی با اشاره به این که تحقق برنامه احیا و بازگشت گردشگری به شرایط مطلوب در چند بخش پیش بینی شده است، افزود: برون سپاری و واگذاری اماکن گردشگری به بخش خصوصی برای اماکنی که قابلیت واگذاری دارند، از جمله این برنامه هاست. مکان هایی به این منظور پیش بینی شده است و اعتقاد داریم که مکان های بیشتری برای واگذاری در این حوزه به بخش خصوصی وجود دارد.

حسین زادگان تصریح کرد: پروژه های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد با رقم ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در حوزه گردشگری از دیگر برنامه هاست که هم موجب اشتغال و هم جذب بیشتر گردشگر می شود.

وی با اشاره به این که صنایع دستی و ایجاد بازار برای فروش این محصول یکی دیگر از ظرفیت ها و برنامه های ماست که تلاش داریم از آن بهره گیری کنیم، اظهار کرد: در همین راستا ضرورت دارد از ظرفیت‌های موجود دستگاه های اجرایی و شهرداری ها جهت استقرار کیوسک های صنایع دستی در سطح شهر و پارک ها و اماکن گردشگری بصورت بهینه استفاده شود تا شاهد رونق مناسب در خرید و فروش محصولات صنایع دستی و افزایش بازار فروش باشیم و استفاده از سامانه های فروش در فضای مجازی و سایبری نیز امکان دیگری برای بازار این محصولات بشمار می آید.

وی گفت: در حوزه کشاورزی؛ نظیر زارعت، باغبانی، شیلات و منابع طبیعی و ... شرایطی تعیین شده، هدف گذاری کمی صورت گرفته و تسهیلات برای دست یابی به این اهداف تامین شده است.

استاندار مازندران اظهار کرد: پیش بینی شده میانگین رشد ۶ الی ۷ درصدی در محصولات مجموعه بخش کشاورزی را شاهد باشیم و از دستگاه ها برای این که این اهداف قابل تحقق باشد خواستیم تا برنامه عملیاتی خود را بیاورند که ارایه نمودند.

حسین زادگان ادامه داد: هدف اصلی، استفاده از ظرفیت های بالقوه موجود در استان از جمله زمین های مرغوب، دانش کافی دانشگاهی و مردمی است که بنظر می رسد قابل تحقق باشد.

وی با بیان این که بسیاری از این برنامه ها با مشارکت مردم قابل تحقق است، عنوان کرد: ۵۰ درصد تولیدات صنایع سلولزی در مازندران صورت می گیرد. برای افزایش بهره وری باید به سمت زراعت چوب و حفظ جنگل ها حرکت کنیم و بحمدالله هم زمین ها و دانش فنی و گونه های سریع الرشد که آسیبی به محیط زیست ما نزند موجود است.

استاندار، افزود: در بخش صادرات، صنعت و معدن هدف گذاری خوبی صورت گرفته است که لازم است تمامی دستگاه های اجرایی در راستای اجرای برنامه های عملیاتی برای تحقق جهش تولید پای کار بیایند.

حسین زادگان با اشاره به این که افزایش بهره وری و تولید باید مبنای پروژه های جهش تولید قرار گیرد، گفت : این پروژه ها باید مبتنی بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد. اشتغال زایی و محرومیت زدایی مبتنی بر جهش تولید بعنوان اولویت مهم و اصلی در اجرای پروژه های سال ۹۹ باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار