دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش:

تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی از سنین پایین، نقش مهمی در ارتقای سطح سواد و آگاهی جامعه خواهد داشت

یزد (پانا) - دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: تجربه دیگر کشورها الگویی موفق برای ارتقای فرهنگ مطالعه است و پیشنهاد می‌کنم که در ایران نیز برنامه‌های مشابهی جهت گسترش مطالعه در میان دانش‌آموزان تدوین شود. تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی از سنین پایین، نقش مهمی در ارتقای سطح سواد و آگاهی جامعه خواهد داشت.

کد مطلب: ۱۵۷۰۴۲۱
لینک کوتاه کپی شد
 تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی از سنین پایین، نقش مهمی در ارتقای سطح سواد و آگاهی جامعه خواهد داشت

نشست صمیمانه ای با حضور محمود امانی طهرانی  دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش، مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد و دبیران منتخب زبان و ادبیات فارسی  در پژوهشکده تعلیم و تربیت به مناسبت روز شعر و ادبیات فارسی برگزار شد.

دکتر امانی طهرانی با اشاره به رشد چشمگیر ادبیات کودک و نوجوان در سال‌های پس از انقلاب،  گفت: ظهور نویسندگانی مانند محمدرضا سرشار موجب ارتقای کیفی آثار منتشرشده در این حوزه شده است و نسل جدیدی از نویسندگان را به عرصه ادبیات معرفی کرده است.  

وی همچنین به ادبیات دفاع مقدس اشاره کرد و این ژانر را از تأثیرگذارترین جریان‌های ادبی پس از انقلاب دانست و بیان کرد: این سبک با روایت‌های احساسی و تأثیرگذار، توانسته است جایگاهی ویژه در میان آثار ادبی معاصر پیدا کند و نقش مهمی در انتقال مفاهیم ارزشمند ایثار و مقاومت داشته باشد.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه از رشد شعر غزل حماسی در سال‌های اخیر یاد کرد و بیان داشت: این سبک شعری توانسته است با ترکیب مفاهیم عرفانی و حماسی، به یکی از قالب‌های پرطرفدار در میان شاعران معاصر تبدیل شود و مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند.  

امانی طهرانی با اشاره به طرح‌های آشنایی کودکان با ادبیات در جهان، گفت: تجربه دیگر کشورها الگویی موفق برای ارتقای فرهنگ مطالعه است و پیشنهاد می‌کنم که در ایران نیز برنامه‌های مشابهی جهت گسترش مطالعه در میان دانش‌آموزان تدوین شود. تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی از سنین پایین، نقش مهمی در ارتقای سطح سواد و آگاهی جامعه خواهد داشت.  

در بخش دیگری از این نشست، دبیر شورای عالی آموزش و پرورش به کتاب‌های درسی افغانستان اشاره کرد و بیان داشت: این کشور در مسیر تحولات آموزشی قرار دارد.

وی با توجه به تجربیات خود در تدوین منابع آموزشی افغانستان، تأکید کرد که تقویت ارتباطات فرهنگی میان ایران و افغانستان می‌تواند موجب تحکیم پیوندهای اجتماعی و زبانی میان دو ملت شود.  

در پایان این نشست، دکتر طهرانی ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام‌شده در حوزه ادبیات فارسی، بر لزوم برنامه‌ریزی جامع و هدفمند برای بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های ادبی و فرهنگی تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات بتواند زمینه‌ساز رشد و شکوفایی بیشتر نسل‌های آینده باشد.

 

خبرنگار : سیدسعید سیدرضایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار