رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان:
نهضت توسعه فضاهای آموزشی میتواند ائتلافی برای اعتلای آموزش و پرورش کشور باشد
ملایر (پانا)_ رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان، نهضت توسعه فضاهای آموزشی را ائتلافی برای اعتلای آموزش و پرورش کشور دانست.

علی فراهانی در گفت وگو با خبرنگار پانا گفت: «نهضت توسعه در فضاهای آموزشی و پرورشی به مجموعهای از اقدامات و فعالیتها اشاره دارد که با هدف بهبود و ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و پرورشی در یک جامعه یا منطقه انجام میشود.»
وی ادامه داد: «این نهضت شامل توسعه فیزیکی فضاها، تجهیز آنها به امکانات لازم، ایجاد محیطی سالم و ایمن، و همچنین توجه به جنبههای پرورشی و تربیتی است.»
فراهانی اذعان داشت: «این طرح توسط مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشور، در اواخر سال گذشته اجرا شد و اعتقاد داشتند که هرکجا مردم حضور داشته باشند، میتوانند تمامی مشکلات اجتماعی را برطرف کنند.»
وی بیان کرد: «این طرح، اهداف خیلی خوبی را دنبال میکند، نظر اولیه: جلب مشارکت مردم در همهٔ زمینهها مخصوصاً در مدرسهسازی تصدی دهد و در حقیقت محرومیت زدایی کند از مناطقی که امکانات کمتری دارند.»
وی اظهار کرد: «در حقیقت کلیدی برای نابرابریهای فضاهای آموزشی در مناطق مختلف است. میانگین سرانه فضای آموزشی هر دانشآموز در سطح کشور حدود ۵.۴ است. در صورتی که در سطح دنیا حدود ۸/۴ درصد است که در ملایر حدود ۴/۶ میباشد.»
فراهانی خاطرنشان کرد: «همچنین امید است با این طرح، میزان سرانه فضای آموزشی هر دانش آموز به ۴/۶ متر مکعب افزایش پیدا کند.»
وی ادامه داد: «این طرح در استان همدان در قالب ۱۰۶ پروژه هست که باید تا پایان سال ۱۴۰۵، به بهره برداری برسد. این پروژه ۶۰۸ کلاس درس دارد که ابن کلاس درس شامل مدارس تخریبی هستند که قابل استفاده نیستند و نیاز به مقاوم سازی دارند.»
فراهانی تصریح کرد: «ساختار اجرایی این طرح از طرف استانداری همدان گرفته تا فرمانداری ها و بخشداری ها و شورا و... که باید پیگیر این مسئله باشند. هرکس از مسئولین میتوانند مسئولیت یک پروژه را قبول کنند.»
وی اضافه کرد: «منابع این کار بخش ـ بخش است که بخش اول دولتی است و بخش دوم، ورود خیرین مدرسه ساز است. که سال گذشته با مشارکت خوب خیرین مدرسه ساز مواجه بودیم. که پتانسیل خوبی را دارا میباشد.»
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان همدان گفت: «ملایر در زمینه مدارس خیرین کشور، جایگاه قابل توجهی دارد. به طوری که یک چهارم خیرین مدرسه ساز استان همدان در ملایر هستند.»
وی در پایان تاکید کرد: «همچنین مجمع خیرین مدرسه ساز ملایر در استان رتبه خوبی دارد. در مجموع، ملایر به عنوان شهر واقفین خیراندیش شناخته شده است و نقش پررنگی در ساخت مدارس توسط خیرین دارد.»
ارسال دیدگاه