با امضای تفاهم‌نامه بین موسسه سینما شهر و اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی سینمای ایران؛

حمایت از ارتقاء کیفی و بهره‌گیری از دانش فنی

تهران (پانا) - به‌منظور بهره‌گیری از دانش فنی متخصصان، ارتقاء سطح کیفی آثار سینمایی و همکاری پیرامون آموزش حرفه‌ای و مهارتی فعالان عرصه نمایش فیلم، موسسه سینما شهر و اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید فیلم تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند.

کد مطلب: ۱۵۸۶۳۶۴
لینک کوتاه کپی شد
حمایت از ارتقاء کیفی و بهره‌گیری از دانش فنی

به گزارش روابط عمومی موسسه سینما شهر، با حضور حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل موسسه سینما شهر و محمد آلادپوش دبیر اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران و اعضای هیئت‌مدیره موسسه و اتحادیه روز گذشته در محل موسسه سینما شهر تفاهم‌نامه همکاری امضا شد.

در این جلسه حبیب ایل‌بیگی رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل موسسه سینما شهر با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته پیرامون وضعیت سینماها در دوازده روز جنگ تحمیلی گفت: هم‌زمان با آغاز جنگ تحمیلی تلاش‌های بسیاری برای فعال بودن و باز نگه‌داشتن سالن‌های سینما صورت گرفت که شایسته است از تمامی دست‌اندرکاران سینما به‌ویژه مدیران و صاحبان سالن‌ها در کشور قدردانی کنم.

وی همچنین با اشاره به صیانت از آثار سینمایی حاضر در دفاتر فنی در ایام جنگ نیز اظهار داشت: فیلم‌ها و آثار سینمایی به‌نوعی سرمایه‌های ملی هستند و همه می‌بایست در صیانت و نگه‌داری از آثار مخصوصاً در ایام جنگ اهتمام ویژه داشته باشیم تا این سرمایه‌های ملی آسیبی نبینند. 

مدیرعامل موسسه سینما شهر همچنین پیرامون نیازسنجی‌های میدانی از سینماهای کشور افزود: طی هفت ماه گذشته شهر به شهر، بی‌واسطه و به‌صورت میدانی بنده و همکارانم در سینماشهر استان‌های متعددی را بازدید و مورد برسی قراردادیم و به اشراف دقیق‌تری نسبت به فعالان سینمای کشور دست پیدا کردیم. نیاز به به‌روزرسانی، بازآموزی، ارتقاء دانش فنی، دیجیتال مارکتینگ و کسب دانش روز ازجمله مسائل و چالش‌هایی است که سینماهای سراسر کشور به آن‌ها دچار شده و باید برای رفع آن‌ها تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

ایل‌بیگی همچنین در خصوص عدم وجود سرفصل‌های آموزشی و نبود گرایش‌های تخصصی در سطح دانشگاهی نیز گفت: در پایش‌هایی که با موضوع آموزش انجام دادیم مشخص شد سطح دانش نیروهای انسانی بسیار متفاوت و مختلف است، افرادی که سالیان متعدد در مجموعه‌های فرهنگی و سینمایی فعال بودند با وجود نگرش‌های سنتی می‌بایست در کنار یادگیری شیوه‌های جدید به‌روز شوند و برخی که نیروهای جدیدتری هستند نیاز است تا دانش روز این حوزه را فرابگیرند. اما حلقه مفقوده این زنجیره را باید در دانشگاه‌ها و آموزش عالی جستجو کرد. ما در حوزه دانشگاه انواع رشته‌ها و گرایش مختلف راداریم، به جز حوزه سینماداری، موضوع مهم و کاربردی که طی سالیان گذشته مغفول مانده و از همین رو است که در موضوع سطح دانش نیروهای انسانی دچار ضعف هستیم.

ایل‌بیگی در ادامه با اشاره به موضوعات تفاهم‌نامه نیز اظهار داشت: همکاری طرفین برای برگزاری دوره‌های آموزشی، حرفه‌ای و مهارت محور به مدیران، کارشناسان و کارکنان سینما، همکاری برای برگزاری همایش‌های تخصصی برای صنوف سینمایی، مشاوره اتحادیه برای ایجاد بخش‌های فنی استودیوهای فنی و ویدیویی و ارائه مشاوره فنی اتحادیه برای احداث، بهینه‌سازی، نوسازی و ارتقا فناوری تجهیزات سالن‌های سینما و نماش ازجمله مواردی است که امیدوارم به‌سرعت و با اهتمام جدی شکل اجرایی به خود بگیرد.

در این جلسه و پیش از امضای تفاهم‌نامه، حبیب رضا هادیان عضو هیئت‌مدیره موسسه، مجتبی بهزادیان عضو هیئت‌مدیره و معاون امور سینماها و پشتیبانی از اکران، محمد آلاد پوش دبیر اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی، کامران سحرخیر و معصومه فرد شاهین اعضای هیئت مدیر اتحادیه نیز نکاتی را پیرامون مفاد تفاهم‌نامه بیان داشتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار