هجدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛

گپ‌وگفت صمیمانه پانا با فیلمسازان نوجوان حاضر در کارگاه‌های جشنواره

حمایت؛ مطالبه ویژه فیلمسازان کوچک از متولیان فیلمسازی کشور

تهران(پانا) - پانا در جریان برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با فیلمسازان نوجوان و جوان حاضر در کارگاه‌های جشنواره به گفت‌وگو پرداخت.

کد مطلب: ۱۵۷۱۷۲۷
لینک کوتاه کپی شد
گپ‌وگفت صمیمانه پانا با فیلمسازان نوجوان حاضر در کارگاه‌های جشنواره

تعدادی از فیلمسازان نوجوان و جوان حاضر در کارگاه‌های جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با حضور در غرفه خبرگزاری پانا، از شرکت در کارگاه‌های این جشنواره گفتند.

نسل روایت؛ ویترین معرفی نیروی انسانی مستعد برای آینده سینما

عرفان رزمی ۲۳ سال از تبریز کارشناسی ریاضیات و کاربردی در این کلاس ها گفت:«هشت کلاس از روز شنبه تا سوم خرداد در قالب نسل روایت کلاس فیلمنامه نویسی برگزار شد. اساتید حوزه‌های مختلف فیلمسازی در این کلاس‌ها حضور دارند.

جلوه‌های ویژه بصری را در شهرک سینمای دفاع مقدس شاهد بودیم، نسل روایت برنامه خوبی است و ویترین معرفی نیروی انسانی مستعد برای آینده سینماست.

امیدواریم جمع فیلمسازان نوجوان و جوان نخبه ادامه پیدا کند و این فیلمسازان رها نشوند و مورد حمایت قرار بگیرند.

قطعاً با چالش‌های این عرصه آشنا هستیم و دنبال مستندات آرشیوی و تاریخی هستند و کارگردانی هم از دیگر علاقه مندی‌های ماست.»

بار فنی کارگاه‌های جشنواره فیلم مقاومت بالاست

محمد حسین ادیبی از اصفهان دانشجوی کارشناسی رشته گرافیک از دانشگاه یزد، گفت: در بحث مستند هنری در شهرستان یزد فعالیت داریم و یکی از سوژه‌های ما حادثه معدن در طبس بود که تولید شد و مستندی هم مربوط به مهاباد بود که به مسئله معدن گره خورده بود.

مستند سنگر روایت با محوریت فساد تبلیغات جنگ در حوزه دفاع مقدس تولید کردیم، قطعاً بار فنی کارگاه‌های جشنواره فیلم مقاومت بالاست. زحمات زیادی برای تشکیل این کلاس‌ها شده است.

هجدهمین+جشنواره+بین_المللی+فیلم+مقاومت (2)

نسل روایت، کانون معرفی نوابغ فیلمسازی است و دبیرخانه جشنواره با انجمن سینمای دفاع مقدس و معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین تعامل ویژه دارند.

حمایت، حمایت، حمایت، مطالبه ما از دست اندرکاران این جشنواره است، تا بتوانیم در آینده گام‌های خاص برداریم.

قطعاً استان‌ها هم کانون ورود امکانات و بستر موجود فیلمسازی در پایتخت خواهند بود و در این رابطه نیروهای مستعد بیشتری می‌توانند وارد این چرخه شوند. 

نسل روایت سرمایه گذاری مهم برای آینده سینماست، ولی باید این سرمایه گذاری ها هدف مند باشد.»

از نوابغ «نسل روایت» در آینده حمایت شود

سروش مجازاده ۲۰ ساله از اصفهان دانشجوی رشته اطلاعات نیز در این رابطه گفت: «کارگاه‌ها در جریان برگزاری جشنواره بینم المللی فیلم مقاومت به شکل منظم و روتین در حوزه‌های مختلف در حال برگزاری است.

با اساتید برجسته حوزه‌های فیلمسازی از تدوین، فیلمنامه نویسی تا بازیگری آشنا می‌شویم، قطعاً به دانش ما اضافه خواهد شد.

حضور در شهرک سینمایی دفاع مقدس را داشتیم و از نزدیک با جلوه‌های ویژه بصری فیلمسازی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت آشنا شدیم.

از طرفی با حضور در این جشنواره به تماشای فیلم هم می‌پردازیم  و در مجموع در یک فضای سرشار از امواج تجربیات ارزشمند در ابعاد مختلف فیلمسازی در کشور قرار داریم.

مطالبه ما از متولیان جشنواره فیلم مقاومت این است که از نوابغ «نسل روایت» در آینده حمایت شوند و این فیلمسازان فراموش نشوند و مورد حمایت جدی قرار بگیرند.

انجمن سینمای دفاعی مقدس و معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین تعامل خوبی با دبیرخانه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت دارند و امیدواریم در این بستر نوابغ بیشتری در حوزه‌های مختلف فیلمسازی شناسایی و به مسیر حرفه‌ای این رشته معرفی شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار