وزیر آموزش و پرورش :

خبرگزاری پانا ، پیشگام در تربیت خبرنگاران تراز انقلاب

پاکدشت(پانا)- وزیر آموزش و پرورش، خبرگزاری پانا را پیشگام تربیت خبرنگاران تراز انقلاب دانست .

کد مطلب: ۱۵۹۴۴۵۶
لینک کوتاه کپی شد
خبرگزاری پانا ، پیشگام در تربیت خبرنگاران تراز انقلاب
به مناسبت روز خبرنگار، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در جمع دانش‌آموز خبرنگاران حاضر شد و از نقش بی‌بدیل خبرگزاری پانا در تربیت نسل آینده‌ی خبرنگاران متعهد و متخصص خبر داد؛ وی همچنین گفت:«پانا با اتکا به رویکردی نوآورانه، برنامه‌های گسترده‌ای را برای توانمندسازی دانش‌آموزان و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های رسانه‌ای انجام می‌دهد. »
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد : « پانا خاستگاه اصلی و بی‌بدیل تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد رسانه برای کل کشور است که در آینده‌ای نچندان دور شاهد درخشش دانش‌آموز خبرنگاران امروز خواهیم بود.
وی در ادامه بر اساس این رویکرد راهبردی خاطرنشان کرد: « شناسایی، کشف و پرورش استعدادهای درخشان خبرنگاری در میان دانش‌آموزان سراسر کشور، به عنوان یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های این خبرگزاری محسوب می‌شود . هدف والای پانا، تربیت نیروی انسانی تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه رسانه است؛ نسلی آگاه، متعهد، متخصص و مسلط به فنون روزنامه‌نگاری که بتواند با شجاعت، صداقت و امانت‌داری، روایتگر رویدادها و تحولات جامعه باشد. برای تحقق این هدف متعالی، بر ضرورت ساختارسازی، شبکه‌سازی گسترده و آموزش مستمر مهارت‌های تخصصی به دانش‌آموزان لازم است . همچنین، بر اهمیت حیاتی کسب فضیلت‌هایی همچون شجاعت، اعتماد به نفس، بصیرت نافذ و دانش روزآمد در این عرصه خطیر، تأکید کرد . »

 وزیر آموزش و پرورش در پایان این نسشت ، با ابراز امیدواری برای آغاز یک تحول عمیق و پایدار در خبرگزاری پانا و جهش به سوی آینده‌ای روشن، بر لزوم تقویت هرچه بیشتر شبکه داخلی، انتخاب و تجلیل از بهترین خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای و شتاب بخشیدن به فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزشی تأکید کرد . همچنین گفت : « پانا مصمم است و با تکیه بر توان و خلاقیت دانش‌آموزان، پرچم پرافتخار رسانه‌ی دانش‌آموزی را بیش از پیش برافراشته و نقش بی‌بدیل خود را در اعتلای فرهنگ و آگاهی جامعه ایفا می‌کند . »
خبرنگار : دانش آموز، مهدیس کمانکش

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار