مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت:
معلم باید معمار روح باشد
پاکدشت (پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت در ویژه برنامه تجلیل از معلمان ، معاونین و مدیران نمونه پاکدشت تاکید کرد که معلم باید معمار روح انسان باشد.

محمد حسنی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت در آیین تجلیل از فرهنگیان نمونه شهرستان پاکدشت ضمن خوشآمدگویی خدمت فرهنگیان فرهیخته و تبریک دهه کرامت گفت: در سند تحول آموزش و پرورش هدف تربیت انسانی هم تراز انقلاب اسلامی یاد شده است.
وی ادامه داد: انسان باید در شش ساحت بالندگی یابد مورد اول ساحت انتقادی، عبادی و اخلاقی همچون اختر هشتم ، امام رضا(ع) که در دوران حکومت عباسی پرچمدار عقل محوری بود، ما نیز کودکان را نه با اجبار بلکه با مهر به عبادت و اخلاق دعوت کنیم ، مورد دوم ساحت علمی و فنآورانه است ، شهید مطهری با نگارش دهها اثر فنآوری، فلسفی و اجتماعی نشان داد که علم هم ابزار مقابله با تهاجم فکری و وسیله برای رشد درونی انسان است.
حسنی با اشاره به مورد سوم ساحت زیستی و بدنی که کرامت انسانی فقط به فکر نیست و در ادامه سخنان افزود: کرامت تنها به فکر نیست بلکه در جسم و سلامتی است امام رضا(ع) توصیههایی در مورد سلامت جسم میکنند و مورد چهارم ساحت زیبایی شناختی و هنری که تربیت بدون زیبایی خشک و بی روح است همچون موذنی که صدای خوش دارد زیبایی هم در کلام و رفتار هم در محیط مدرسه ما باید نمایان باشد.
وی با تاکید بر مورد پنجم ساحت اجتماعی و سیاسی بیان کرد : شهید مطهری معلمی بود که از کلاس درس پا را فراتر گذاشت و به میدان اجتماعی آمد او اهل سیاستورزی نبود اما به تربیت انسان سیاسی ایمان و اعتقاد کامل داشت.
حسنی مورد آخر یا ششم را ساحت اقتصادی و حرفهای دانست و گفت: آموزش نباید از زندگی واقعی جدا شود که به دانشآموزان بیاموزیم چگونه نان حلال درآورند و چگونه مدیریت مالی داشته باشند.
محمد حسنی در پایان سخنرانی خود خاطرنشان کرد : نباید دانشآموزان فقط از معلمان ریاضی و دیگر دروس را بیاموزند بلکه باید معلم معمار روح انسان باشد ، امروز که از دهه کرامت میگوییم نه فقط از یک مناسبت مذهبی بلکه از تربیت انسانی کریم سخن میگوییم در ادامه مسیر تعلیم عاشقانه و تربیت مسئولانه با سیره امام رضا(ع) و شهید مطهری مدرسه را از مکان درس به خانه رشد تبدیل کنیم.
ارسال دیدگاه